Kuş Pisliği olmasına imkan yok çünkü her gün etrafında tur atar, ararım da çzemedim bir türlü. Bir kayboluyor, sonra tekrar çıkıyor. Ele de gelmiyor yalnız..İlk fotoğraftaki leke, uzun süre temizlenmeyip boyaya zarar vermiş kuş pisliği lekesine benziyor. Fazla da iyi algılayamadım fotoğraflardan, o yüzden yanlışım olabilir.
@kenblock senin bir fikrin var mı konuyla alakalı?
Aracınızı park ettiğiniz yerin üstünde klima falan varmı? Varsa klima suyu bizim arabayıda böyle yapmıştı. Yikamaciya gidince söyleyip çıkarttırmıştık.Ekli dosyayı görüntüle 6027 Ekli dosyayı görüntüle 6028 Bugün aracı yıkarken bir leke gördüm. Aracın değişik yerlerinde de mevcuttu. Elimi attım ama içine işlemiş gibiydi, bir pütürlük falan hissetmedim. Sizce bu ne olabilir ? Daha önce karşılaşan var mı ?
Gidip aracı park ettiğim noktaya baktım, tam da pencerenin altına denk geliyor. Komşu camları silerken su damlatmış olabilir. Su da kireçliyse böyle bir leke yapabilir diye düşünüyorum ama kireç lekesine de pek benzemiyor gibi..Aracınızı park ettiğiniz yerin üstünde klima falan varmı? Varsa klima suyu bizim arabayıda böyle yapmıştı. Yikamaciya gidince söyleyip çıkarttırmıştık.