Dizel mi benzin mi ?40 bin tl civarında param var. otomatik bi araba alcam ALLAH ın izniyle ama kararsızım. önerebileceğiniz araçlar nelerdir ?
hiç farketmez dizel veya lpg sedan olmasını daha çok tercih ederimDizel mi benzin mi ?
hatcback mi sedan mı?
buna ek kia ceratoFD6 Civic (2007-2011).
Onuncu nesil Corolla (2007-2012).
Son kasa Lancer (2007-...).
Dizel ise Accent Blue.
onuncu nesil corrolla nın otomatik videolarını izledim. ama tedirgin oldum gaza basınca fazla tepki vermiyomuş. ama hosuma da gidiyor. kararsızımbuna ek kia cerato
LPG ve sedan denince aklıma bunlar gledi. Üçüde atmosferik motorlu. Lancer'ın 4 ileri ve CVT modelleri var ama Türkiye'de çoğunluk 4 ileri bildiğim kadarıyla, CVT'leri belki son yıllarda getirmişlerdir. Eski tip ama arıza vermeyen otomatik şanzımanlar olarak biliyorum bu şanzımanları. Corolla'nın o kasasının hem yarı otomatik şanzımanlısı var hemde CVTlisi. CVT şanzımanları 2010'dan itibaren koymuşlardı sanırım, 2008-2009'da yarı otomatik olması lazım. Civic'te de CVT var. Bahsettiğiniz tepki öne atma gibi bir durumsa atmosferik araç bakmamalısınız, o listeden Accent olabilir veya başka alternatiflere bakmalısınız. Şanzıman kaynaklı bir tepkisizlikte var. CVT'ler, 4ileriler vs. kadar yakıt tüketimini arttırmayan şanzımanlar ama gazlamaya uygun değil. 4 ileri dediğimde zaten gazlamaya uygun değil. Gerçi LPG'li araçla gazlamak ne kadar doğru o da başka konu.onuncu nesil corrolla nın otomatik videolarını izledim. ama tedirgin oldum gaza basınca fazla tepki vermiyomuş. ama hosuma da gidiyor. kararsızım
buna ek kia cerato
teşekkurler. toyota cok güzel ama otomatik olunca sorun cıkar mı diye düşünüyorum
buna ek kia cerato
Arkadaşlar en mantıklı seçenekleri söylemişler. Toyotanın benzinli otomatiği cvt veya tork konventörlüdür, arıza verme şanzı azdır. dizeli mmt dir, oda manuel şanzıman temelli olduğu için arıza verse bile tutarı az olur.teşekkurler. toyota cok güzel ama otomatik olunca sorun cıkar mı diye düşünüyorum
arıza istemiyorsan DSG bakteşekkurler. toyota cok güzel ama otomatik olunca sorun cıkar mı diye düşünüyorum
200 k da bir gram yağ yakmıyorarıza istemiyorsan DSG bak
motorda sağlam, uzun kmler sorunsuz bineyim diyorsan TSI bak
Japonlarla uğraşma başın ağrır
Alman arabası mı dur tahmin edeyim TSI mı yoksa?200 k da bir gram yağ yakmıyor
TabikisiAlman arabası mı dur tahmin edeyim TSI mı yoksa?
müthiştir hocam 500-600 bin km sorunsuzTabikisi
Güzel özetlenmiş ama sanırım tersten okuyacağız değil mi ?arıza istemiyorsan DSG bak
motorda sağlam, uzun kmler sorunsuz bineyim diyorsan TSI bak
Japonlarla uğraşma başın ağrır
Forumda beni az çok tanıyorsunuz abiGüzel özetlenmiş ama sanırım tersten okuyacağız değil mi ?