Iykk şu forum icinde gruplasanlar aradan bi çekilinde rahat rahat konuşalım ya hoff bu ne sürekli birbirinizi layklıyonuz
Özlemişti herkes seni iyi ki geldinhep beraber yalayın birbirinizi
Ama beğeni ve yorum ikilemi insanlara öfke duymana yahut gıcık olmana sebep değil ki.. Bizler, ben dahil, çok bilgili olduğumuzu insanlara sürekli faydalı olabilecek şeyler anlattığımız için bunca beğeni aldığımızı hiç iddia etmedik ki.. Bu insanların bir kaçı senin olduğun o eski sohbet zamanında yoktu, hatta o zamanlar grup diye bir şey de yoktu. Beğeni v.s gibi kriterler de yoktu. Ama sen o zamanlar da aynı şeyleri yapıp huzursuzluk çıkarmaya çalıştın. Bunun sebebini hiç bir zaman anlayamadım. Eğer bundan keyif alıyorsan bir şey diyemem sen bilirsin, ama ' birbirini yalamak ' deyiminde hataya düştüğünü anlamak istersen eğer normal bir hesap açıp aramıza katıl. Normal davran ve gör olan biteni. Eğer fikrin değişmezse yine sen bilirsin. Ama lütfen onun haricinde insanlardan sanki bir şeylerin hesabını soruyormuş gibi davranma.kendi sitesinden ayrılınca anda bile dünya laf edecek bir grup var burada. kurt kocayınca mevzusu. sen bilgi paylaşımı yapan bir insansın seni buna dahil etmedim. ama diğer kişilerin profiline bak. 3000 yorum yapmış 9000 beğeni birbirlerini gazlayıp, yalayarak almadıklarını bilsem burada profesör var derim bu kadar beğeniye. ek olarak linç kültürü yok demeniz gerçekten ilginç! kendim için söylemedim ayrıca son yorumumu
Yemin ediyorum sende peygamber sabrı var abi. Esas eleman hala bana cevap veremedi de neyse.Ama beğeni ve yorum ikilemi insanlara öfke duymana yahut gıcık olmana sebep değil ki.. Bizler, ben dahil, çok bilgili olduğumuzu insanlara sürekli faydalı olabilecek şeyler anlattığımız için bunca beğeni aldığımızı hiç iddia etmedik ki.. Bu insanların bir kaçı senin olduğun o eski sohbet zamanında yoktu, hatta o zamanlar grup diye bir şey de yoktu. Beğeni v.s gibi kriterler de yoktu. Ama sen o zamanlar da aynı şeyleri yapıp huzursuzluk çıkarmaya çalıştın. Bunun sebebini hiç bir zaman anlayamadım. Eğer bundan keyif alıyorsan bir şey diyemem sen bilirsin, ama ' birbirini yalamak ' deyiminde hataya düştüğünü anlamak istersen eğer normal bir hesap açıp aramıza katıl. Normal davran ve gör olan biteni. Eğer fikrin değişmezse yine sen bilirsin. Ama lütfen onun haricinde insanlardan sanki bir şeylerin hesabını soruyormuş gibi davranma.
Ben konu ne olursa olsun, platform neresi olursa olsun ve her kim olursa olsun hep insanların kazanılmasından yana tavır almayı seviyorum kendimce. Bana küfür edene karşı bile bu tavrım bu şekildedir. İnşaallah sonu hayırlı olur herkes için.Yemin ediyorum sende peygamber sabrı var abi. Esas eleman hala bana cevap veremedi de neyse.
Öbür hesabına geçte onu da görelim. Ama kabul et seni nasıl attırdımben özellikle seni özledim sen şu ana avrat küfür yeyip sırıtan adamdın
Kardeş bak VW seven var, seven var. Nasıl konustugu ve uslubu onemli.eskiden de omerta, exhaust, mdedeoglu,smartforwo gibi kişiler vardı. hatta sırf bu gruptan diye pkk sempatizanı olduğunu söylemesine rağmen bir kişi bile çıkıp smarta ne diyorsun diyemedi. beğeniyi niye kıskanayım kıytırık bir forum beğenisi. ama burada vw sevdiğini belirten ve gruba dahil olmayan ibizafr gibi kişilerin tepki görmesine kılım. herkes birbirini kayırmasın. iki kişi tartışırken 50 kişi yazmasın problem yok
Valla bende dalga geçenlerle birlikte dalga geçiyorum fakat VW seviyorum. Dalga geçtikleri yerler haklı ve mizahi. Bunu yaparken sahiplerinin alınmamalarını zaten söylüyoruz. Ondan dolayı bir problem olmuyor. Belli ki size 3 silindirli 1.4TDI motorun 3 silindiri de teker teker g*rm*ş O yüzden bu kadar baş kaldırıyorsunuz.sevmeyen var sevmeyen de var o zaman. burada sabaha kadar polo, dsg diye dalga geçene de tepki verin. o zaman üslup önemli olsun
Eskiden olan ama artık aramızda bulunmayan üyeler var doğru, hatta bir kısmı hala var bu da doğru. smart'ın pkk sempatizanı olduğunu söylediği sohbet başlığını çok fazla kişi görmedi, hatta ben çok sık online olmama rağmen tüm yorumları kaçırdıktan sonra o başlığı görmüştüm. Eğer gerektiği kadar insan görebilseydi tepki gösterirdi. Onu da geçtim, sen ona tepki gösterdiysen ki gösterdiğini gördüm, kimse sana haksızsın demezdi ve tahminimce de demedi. Doğru yaptığın işte herkes arkanda olur, kim doğru bir şey yaparsa onun arkasında durulur.eskiden de omerta, exhaust, mdedeoglu,smartforwo gibi kişiler vardı. hatta sırf bu gruptan diye pkk sempatizanı olduğunu söylemesine rağmen bir kişi bile çıkıp smarta ne diyorsun diyemedi. beğeniyi niye kıskanayım kıytırık bir forum beğenisi. ama burada vw sevdiğini belirten ve gruba dahil olmayan ibizafr gibi kişilerin tepki görmesine kılım. herkes birbirini kayırmasın. iki kişi tartışırken 50 kişi yazmasın problem yok
Sivilcelerimden dolayı hiçbir zaman rahatsızlık duymadım. Boyum 1.81 problem mi var? Valla koyduğun posta cuk oturmuş ki hala konuşuyon .senin sivilcelerin çıkmış yine doğu anadolu bölgesi bile suratın kadar engebeli değil be. boyuna da bakmayıp posta koyuyor küçük enişte
Sen et bakalım hala acısı çıkmamış belli sürekli geldiğine göreyok bundan küfür yeyip sırıtmadın daha buna sırıt. sonra diğerinden yersin