Kasko iadesi hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Gecenlerde bazilariniz bilir, Lancer’i sattim, sattiktan sonra ilk isim sigorta iadesi almakti. Onda sikinti yok, 02.11.2017 tarihinde yaptirmistim, 28.12.2017 de iptal edip 485 lira odedigim sigortadan 440 lira para iadesi aldim. Fakat is kaskoda cok acimasiz, 02.11.2017 tarihinde yaptirdigim 1080 tl lik kaskoyu arabayi sattiktan sonra yeni araba alacagim diye 2-3 hafta beklettim, araba almaktan vazgectigim icin 2-3 gun once iptal ettirdim ve sadece 500 lira iade etmisler, bu miktar bana kesinlikle coook az geldi, bu konuda ne hakkim var ve nereden bilgi alabilirim? Not: kasko ray sigorta, trafik sigortasi anadolu, islemler sigortam.net ten yapildi.

Yani normal mi bu kadar az para vermeleri, iade alan oldu mu aranızda hiç araç satışı sebebiyle?

Sıklıkla otomobil alıp satmadığım için ilk defa senden duyuyorum sigorta ve kasko iadesini..Bilmediğim bir konuydu
Sonra kafamda bir ampul yandı 1 senelik kasko yaptırıyorsun arabayı 1 ay sonra satınca ne olacak diye :)

Son düzenleme:
Poliçenin PDF'i varsa paylaşman mümkün mü acaba? Eğer varsa, kişisel bilgilerinin üzerini karalayıp atarsan bi okuyalım poliçenin şartlarını. Sigortam net üzerinden yapılan poliçelerde pislik olabiliyor diye duymuştum. Doğa ve koru sigortada mesela olabiliyor bu tarz durumlar.

Son düzenleme:
Poliçenin PDF'i varsa paylaşman mümkün mü acaba? Eğer varsa, kişisel bilgilerinin üzerini karalayıp atarsan bi okuyalım poliçenin şartlarını. Sigortam net üzerinden yapılan poliçelerde pislik olabiliyor diye duymuştum. Doğa ve koru sigortada mesela olabiliyor bu tarz durumlar.

İnternette biraz araştırdım, ray sigorta ile ilgili bir durummuş, bu mini onarım çekici bedeli vb. hizmetleri kullanmasanda iade etmiyorlarmış. Anadolu iade ediyormuş ama mesela.

İnternette biraz araştırdım, ray sigorta ile ilgili bir durummuş, bu mini onarım çekici bedeli vb. hizmetleri kullanmasanda iade etmiyorlarmış. Anadolu iade ediyormuş ama mesela.
Hmm anladım. Doğa ve Koru da kooperatif tipi şirketler olduğu için mesela sigortanın içinde üyelik bedeli adı altında bir miktar para alıyorlarmış. Bu tarz satıştan iptallerde eksik gelebiliyormuş oralarda da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...