Vag seven biriyim lakin öyle söylemek cahillik olur.Vag o hale geldiyse diğerleri.. şeklinde başlayan cümleler duymayız görmeyiz inşallah burada.![]()
Fanboyları, o müşteri temsilcileri olmasa sevilir sanki bebende vag sevmeyen biriyim ama araçların ne kadar dağılırsa kokpitin okadar az zarar gördüğünü bildiğim için burda passata dandik diyemeyiz , sadece insanı korumak için çok fazla masraf çıkarmış![]()
Fanboyları, o müşteri temsilcileri olmasa sevilir sanki be![]()
valla sadece vag değil ben eski araçları seviyorummesela bi sierram olsa bitane e30um olsa bitane astra gsi falan diye gidiyo istediğim arabalar .
Hayır dostum , whatsapp grubumuza bir arkadaşımız atmıştı . Yani ,dur bugün de vagı gömmek için gidip kazasını araştırayım , sonra da paylaşayım tarzında değil. Aslında ben paylaşmayı düşünüyordum , geçen gün yorum yapanlar için ama Emir benden hızlı çıktı .Adam gömmek istediği arabanın hemen google'da kazasını araştırıyor.
DandikOtomobil bir yayaya çarptığında yayanın daha az zarar görmesi için hasar alanını genişletiyor. Yani passata dandik diyemeyiz.
Ncap testine girmeyen araçlar kötüleniyor.Ncap testine girmeyen araçları normal mi görüyorsunuz ?Kaza resimleri atıp araçları kötüleyen arkadaşlar , bu resmide sizin gibi yorumlarsak linea müthiş güvenli passat teneke ...