Garaj dediğiniz için kapalı olduğunu varsayıyorum. Dışarıdan herhangi bir hayvanın girebileceği her deliği, boşluğu kapatmak.
Bu mümkün değilse arabalara kaput filmi yaptırmaktan yada çizikleri önemsememekten başka yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kimyasal ürünlerin işe yarayacağını düşünmüyorum, bugüne kadar bu ve benzeri ürünlerde "şunun için kullanılacak ürün", "bunun için kullanılacak ürün" diye satılan şeylerin işe yaradığını nadiren duydum (bu tip arayışlara girmediğim için tecrübe etmedim). Havalar soğuk olduğu için hayvanlar sığınacak yer arıyor, motorun sıcaklığı kaputa vurduğu için illaki geleceklerdir. Yerinizi bilmediğim için gözümde canlandıramıyorum ama onlara ufak bir yer yaparsanız, onları taş seviyesinden yukarıda tutacak atıl durumdaki herhangi bir şeyi kenar köşe bir yere koymak gibi belki arabanıza çıkmaktan vazgeçebilirler.
Keşke tüm kediler böyle kaputun üstüne çıksa. Kaputun içine giriyorlar canları tehlikeye giriyor, Allah korusun bir şey olsa orada araç sahibine de vicdan azabı.