Kenshi-Bir Garip Lexus Hikayesi

IMG_2439.jpeg

40 gün 1200 km 1 bakım 2 lastik. 3 defa yıkama. 1 depo benzin. 4,2 Litre yakıt tüketim ortalaması. Sayısız Lexus hangi ülkenin markası sorusu. 15 Nerden buldun bunu sorusu.

Az önce MTV'yi ödeyecektim.Arabayı ilk alış mtv'mi ödememiş aldığım firma.Bana da söylemişler ödemiyoruz fiyattan düşüyoruz firma olarak demişler.Hatırlayamadım.Peki ben bunu nasıl öğrendim.Lexusu aradım. 13.temmuz pazar günü saat 21.00 de .Sorumu cevapladılar.

Az önce MTV'yi ödeyecektim.Arabayı ilk alış mtv'mi ödememiş aldığım firma.Bana da söylemişler ödemiyoruz fiyattan düşüyoruz firma olarak demişler.Hatırlayamadım.Peki ben bunu nasıl öğrendim.Lexusu aradım. 13.temmuz pazar günü saat 21.00 de .Sorumu cevapladılar.
MTV’yi ödemiyorlar ama
Gece vakti soru sormak istediğinde muhatap bulabiliyorsun.

O da iyi, ya ikisi de olmasaydı…

Güzel bir tercih, Japon sadeliğini hissettiriyor. Japon araçlarını genel olarak sevsem de Takumi ustalarının yaptığı araçları ayrı severim.

Sağlıkla, güzel günlerde kullanmanı dilerim.

BAKIM 09.01.2026
10.000 KM Bakım Hikayesi:(NORMALDE 15.000 km öneriyorlar ben TC için 10.000 uygun olduğunu düşünenlerdenim hibrit arabalar için)
02.01.2026 da Lexus şahsi temsilcime mesaja attım
03.01.2026 09.01.2026 ya Borovalı/Toyota/İzmir Bayii'nde randevu oluşturuldu
08.01.2026 Arabanın saat kaçta nerede teslim alacaklarına dair arandım
09.01.2026 Sabah saat 8.00 de çalıştığım kurum otoparkından bir şoför ve bir Lexus temsilci formeniyle araba teslim alındı
09.01.2026 Akşam saat 17.00 çalıştığım kurum otoparkına arabam teslim edildi

Bakım İçerikleri:

-Yağ 0W20 Eneos
-Yağ filtresi
-Hava filtresi
-Polen Filtresi
-Radyatör sıvısı değişimi
-Elektrik motor soğutucu sıvı
-Yazılım Güncelleme
-Lastik ön arka çapraz rotasyonu
-Kil temizliği+Seramik Kaplama
-İçerdeki halıflekslerin yenileriyle değişimi
-Motor bölümü ve Araba altı temizliği
-Klima temizliği
-Koltuk Deri bakımı solüsyonları uygulanması

FİYAT:20.400 tl (3 taksit)

İlk bakımı hayırlı olsun premium chr nin. Fotoğraf yüklenecek herhalde diye bekliyordum meğer beyaz font imiş😂

Yapılan işlemlere göre ve yetkili servis piyasasına göre fiyat normal gibi geldi bana. Ancak 1 yaşında ve henüz 10 bin kilometredeki bir aracın ne lastik rotasyonuna ne de radyatör suyu değişimine ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. Her 15 binde bir değişecek miymiş radyatör suyu?
Accent blue'da fabrikanın koyduğu antifiriz hala duruyor. Kullanma kılavuzunda 10 yıl ellemeye gerek yoktur yazıyor.