Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun![]()
Böyle servis hizmeti Tr'de var mıymış.. Helal olsun, o zaman bundan sonra lexuscuyuz.Lexus Türkiye’yi aradım. Toyota yetkili servisi lastik değişimi için geldi. Sabah Yokohoma aradılar araba için. Türkiyede yok. Patlayan lastik ücretini karşıladılar. Ben de diğer yokohomayı arkalar aynı lastik olsun diye istedim.öyle
Gerekirse helikopterle arabanın yedeğini getiriyorlar, yola onunla devam ediyorsunuzBöyle servis hizmeti Tr'de var mıymış.. Helal olsun, o zaman bundan sonra lexuscuyuz.
Evet bunu okumuştum, manyak bir şey. Bu helikopterle getirme mevzusunu 300k'lık milattan önce kalan lexus modelleri içinde yaparlar mı acaba..Gerekirse helikopterle arabanın yedeğini getiriyorlar, yola onunla devam ediyorsunuz
Ömür boyu garanti veriyorlarEvet bunu okumuştum, manyak bir şey. Bu helikopterle getirme mevzusunu 300k'lık milattan önce kalan lexus modelleri içinde yaparlar mı acaba..
beklerizBöyle servis hizmeti Tr'de var mıymış.. Helal olsun, o zaman bundan sonra lexuscuyuz.
Lexus artık iyice can sıkmaya başladı. (kıskandım)Bugün 900 km olduk. Toyota’ya 1000 km bakımına geldik. Yağ yağ filtresi, multimedya güncellemesi rot/balans kontrol edilecek. Ücretsiz.
lexus çöbDün otobanda sağ arka lastik patladı. Yokohoma türkiyede yok. Michelin primacy 5 e geçtik
Denizliye gelirken yolda çöb şiş yedim geri döndüm ortalama 2,8 l/100 km. İyi hatırlattınlexus çöb
Bi senede 38 defa gelip haber vermemen detayıDenizliye gelirken yolda çöb şiş yedim geri döndüm ortalama 2,8 l/100 km. İyi hatırlattın