Hocam çok km yapan biri değilsen çok koymaz en fazla 0.5-0.7 lt fark eder.Alıncak araba kesin otomatik olcak sorunsuzluk en önemli etken yorumlarınız için sağolun ikisinide hafta içi deneme sürüşüne gitcez ,benim şahsen içim kiaya ısındı daha rahat gibi geliyor.Yakıt tüketiminde nekadar fark olabilir çok km yapan birisi değilim.
+1Ablamda 2013 model ceed var otomatik premium donanım kendisi bakımlar haricinde hiç servise gitmedi içerisinde en ufak bir trim seside yok ses yalıtımı bence başarılı golf 7 seviyesine yakın bence rahatlıkla ceed alabilirsiniz.
Tork konvertörlü olanlar makyajsız kasa ve bildiğim kadarıyla yalıtımı daha kötü+1
Hatta tork konvertörlü şanzımana sahip az ve temiz kullanılmış 2.el Cee'd i, +1lt daha yakıt tüketimini göze alarak sorunsuzluk namına tercih edebilirsiniz
maalesef ankara trafiğine 2 kere dayanamamış 2015 model arabamız vardı.hız yapcak birisi değilim konforlu olsun sorun çıkarmasın istiyorum ankarada kullanacağım arabayı yollar çok kalabalık değil
ben olaya farklı açıdan yaklaşmak istiyorum. kia'nın DCT'si yüzünde cebinden binlerce tl çıkan var mı? ya da yolda kalan var mı? ya da arabarı haftalarca serviste yatan var mı? gerçekten merakımdan soruyorum çünkü şanzıman çift kavramaymış diye araba elenmez. lütfen kalkıp da şikayetvar.com linki falan paylaşmayalım. ben cidden bunu yaşayan kişilerden duymak istiyorum. şimdi burada bir insan dünya para verip dizel otomatik araba alacak. belki sürüş dinamikleri umrunda değil ve konfor istiyor ama sırf DCT'den dolayı rakibine göre konfor konusunda bariz sıkıntısı olan bir arabayı satın alıp pişman olmasın derim
+1
Hatta tork konvertörlü şanzımana sahip az ve temiz kullanılmış 2.el Cee'd i, +1lt daha yakıt tüketimini göze alarak sorunsuzluk namına tercih edebilirsiniz