Merhaba arkadaşlar 2011-12 model 1.6 crdi motion ceed alınır mı artıları veya eksileri nelerdir ?
Hocam jetta bu kasa ceed fiyatına dizel çok zor bulunur yani benim düşüncem öyle yoksa haklısınız benim en fazla 45 bin var ondan bu araca yöneldimDizel focus, Jetta falan varken ben almazdım herhalde. Seat Toledo dizeller 2014 2015 aynı fiyata bulabilirsn bence biraz daha araştır koreden araba bence alma.
Hocam ben araştırdım 7-8 değil de biraz daha düşük yorumlar aldım ama yinede bir dizele göre yüksek sonuçlar bunlar yakıtı falan geçtimde alınır mı ?Cok sakin kullanimda bile karma tuketimi 7.5-8 lt civari.ekonomi beklenecek bir arac degil.diger yonlerden sizi üzmez.
2011 modeli vardı bende bir seneyi geçkin kullandım sakin kullanımda 6 lt civarı yakarsın yaşadığın yere göre biraz daha düşük yada yüksek olabilir. Arkadaşın bahsettiği rakamlar biraz abartı olmuş ancak sert kullanırsan bu rakamları görür. Araca gelince avrupa pazarı için tasarlanmış bir araç, kia nın bugünkü tasarım dilinin öncülerinden bence iyi bir araç. Ancak ikinci ellerine ne kadar güvenilir bilemem. Ayrıca ikinci el pazarı baya yüksekten uçuyor yılsonu gibi uygun fiyata bulabilirsen alınır diyorum.Hocam ben araştırdım 7-8 değil de biraz daha düşük yorumlar aldım ama yinede bir dizele göre yüksek sonuçlar bunlar yakıtı falan geçtimde alınır mı ?
2011 modeli vardı bende bir seneyi geçkin kullandım sakin kullanımda 6 lt civarı yakarsın yaşadığın yere göre biraz daha düşük yada yüksek olabilir. Arkadaşın bahsettiği rakamlar biraz abartı olmuş ancak sert kullanırsan bu rakamları görür. Araca gelince avrupa pazarı için tasarlanmış bir araç, kia nın bugünkü tasarım dilinin öncülerinden bence iyi bir araç. Ancak ikinci ellerine ne kadar güvenilir bilemem. Ayrıca ikinci el pazarı baya yüksekten uçuyor yılsonu gibi uygun fiyata bulabilirsen alınır diyorum.
Ben denizlide yaptım. 2011-12 arası. Sakin kullanımda 6 lt civarı yakıyordu aracım. Ancak trafik yogun bir bölgede artabilir dediğiniz gibi. Karmadan kastınız şehir içi-dışışı ve sert, karışık kullanımsa 7.5 normal diyebiliriz. Benim bahsettiğim değerler sadece sakın kullanımda.6 lt ortalamayi hangi sehirde yaptiniz acaba.enistemdeki ceed izmir de karma olarak 7.5 altini hic gormedi.
Ben örnek vermek için söyledim aracın yaşı biraz büyür illaki uygun fiyata bulunur. Dediğim gibi 2013 2014 Dizel toledo'lar, focuslar var onlara bakabilirsiniz.Hocam jetta bu kasa ceed fiyatına dizel çok zor bulunur yani benim düşüncem öyle yoksa haklısınız benim en fazla 45 bin var ondan bu araca yöneldim
Focus hangi modeli uyar hocam ?Ben örnek vermek için söyledim aracın yaşı biraz büyür illaki uygun fiyata bulunur. Dediğim gibi 2013 2014 Dizel toledo'lar, focuslar var onlara bakabilirsiniz.
Focus deneyimlediğim bir araç değil ama artık o kadar çok duyduk vs. ki kullanmış olduk focus olacak diye bişey yok bana ceed mi focus mu deseler focus derim. Focusun 2015 de makyajlı olan haline zaten bütçen yetmez. Bu yüzden 2013 2014 en az style yada titanum yani 115 hp olanlardan al alırsan. Ama motoru turbo beslemeli VAG grubundan araç almak kendi kullanım amacıma göre daha mantıklı çünkü zamanı gelip gazlamak istediğim zaman oluyor ve VAG bunu çok iyi veriyor. Ama gazlamak gibi bir derdiniz yok ekonomi, yalıtım rafinelik konusunda ford üzmez diye düşünüyorum. Yol tutuş konusunda çok iddialı bir model. Zaten söylediğiniz fiyat seviyesi içinde dizel eski olmayan fazla araç gelmiyor. Peugeot,Citroen,Opel,Renault markaları içinden ford daha iyi bir seçenek gibi. Aklınıza başka model gelirse oda düşünülebilir.Focus hangi modeli uyar hocam ?
Turbolar neye göre sıkıntı verir veya belli bir ömrü,km si var mı?Ş içi hiç dikkat etmeden kullanım, istisnasız 6.5 litre, turboları çat pat bozulmasa fiyatına göre gerçekten çok iyi araba, turboya dikkat.