Selamın aleyküm arkadaşlar kia rio alınır mı? Artıları ve eksileri nelerdir paylaşırsanız sevinirim
Hocam sıfir ise şu anda alınmaz 2 3 aya yeni kasa Rio gelecek. Benim tavsiyem beklemeniz olur çünkü yeni Rio baya iyi olmuş.Selamın aleyküm arkadaşlar kia rio alınır mı? Artıları ve eksileri nelerdir paylaşırsanız sevinirim
2014 kasa falan düşünüyorum 1.25 veya 1.4 crdi sporty düşünüyorum manuel versyon olucak nasıldır ?Alınır mı alınmaz mı bir fikir oluşturmak için biraz bilgi ile yardımcı olabilirsin.
Bütçe ne kadar Sıfır mı ikinciel mi dizel mi benzinli mi Otomatik Manuel??????
2013 ve üstü kasadan bahsediyorum özür diliyorum başlığa yazmadığım içinHangi model ve kasadan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama 1.5 crdi 110 luk bir şirket arabasina binmistim deli gidiyordu birtek onu bilirim.
Aynen yeni kasa rioHangi rio?2005 Model rio'da var.2016 Model'de..
2013 üstü model düşünyorum ya 1.25 motor versiyonlu olanı yada 1.4 crdi sporty paketli olandan düşünüyorum@atakan_adgzl Bahsettiğiniz model (en azından motor yılı), motor ve donanımları paylaşırsanız seviniriz.
Hocam sıfır alıcak kadar bi bütçem yok en fazla 45Hocam sıfir ise şu anda alınmaz 2 3 aya yeni kasa Rio gelecek. Benim tavsiyem beklemeniz olur çünkü yeni Rio baya iyi olmuş.
Aracın içi yeni nesil tüm Kia'lar gibi kaliteli. İç mekan genişliğini çok iyi ayırt edecek bir bünyem olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim, yeterince geniş Bagaj da aynı şekilde sınıfına göre geniş.2013 üstü model düşünyorum ya 1.25 motor versiyonlu olanı yada 1.4 crdi sporty paketli olandan düşünüyorum