Kiyamette eve dönuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
29 aralik 2016
Nami diger kara perşembem. Bir şekilde mesai bitimine mutakip eve donmeye çalişıyor şahsim...
Elektrikler kesik. Zifiri karanlik.
Farlar yolu aydinlatmiyor.
Sinyalizasyonlar ölmüş trafik ışiklari ölmüş..
Eve en hizli yol Kayışdaği Başibuyuk yolu.
Tipi durmaksizin karla karışik yagiyor.
Bakalim eve varabilecekmiyiz

Abi eşşekle ne alıp veremediğin var. :D Güzel video olmuş.

Valla klasik agzi bozuk istanbul sürücüsüyüm.. Essekler zamaninda anamin bana aydirdigi kufurlerden miras kalmiş. Sinirlendikce genelde birilerini esseklerin biryerlerine benzetirim.. Mesai bitimi yorgun arginim. Olacak okadar.

O arkadakinin acelesi ne öyle selektör çakıp duruyor. Uyuz olurum böyle tiplere. Hava kötü belli, belki önündeki sürücü arabasına güvenmiyor, belki lastiklerine güvenemiyor, belki o havada daha hızlı gitmeye korkuyor.. her şey olabilir. Yol bulunca geçip gidersin, ne diye insanları selektör manyağı yapıyorsun ki ? İndirip ağız burun neyse yükseldim bak yine.

O arkadakinin acelesi ne öyle selektör çakıp duruyor. Uyuz olurum böyle tiplere. Hava kötü belli, belki önündeki sürücü arabasına güvenmiyor, belki lastiklerine güvenemiyor, belki o havada daha hızlı gitmeye korkuyor.. her şey olabilir. Yol bulunca geçip gidersin, ne diye insanları selektör manyağı yapıyorsun ki ? İndirip ağız burun neyse yükseldim bak yine.

Ben bişey eklemek istiyorum. Kameradan herhangi bir görsel sorun yok. Benim gördüğüm tüm yol, kameranın gördüğü ile aynı. Sezgisel sürdüm. Farlar yanıyormu yanmıyormu anlamak imkansız :) Far alacam ama nasıl alıp kime takdırcam hep mechul. Şimdilik Gece sürüşlerinden çekiniyorum..

Ben bişey eklemek istiyorum. Kameradan herhangi bir görsel sorun yok. Benim gördüğüm tüm yol, kameranın gördüğü ile aynı. Sezgisel sürdüm. Farlar yanıyormu yanmıyormu anlamak imkansız :) Far alacam ama nasıl alıp kime takdırcam hep mechul. Şimdilik Gece sürüşlerinden çekiniyorum..
Beğendiğin bir ampulü, aracının far yuvasına uygun girişli olanından ( H7, H4 vs gibi ) alıyorsun, sanayide nereye sorsan sana taktıracak yer gösterirler hocam. Onu da istemezsen, güvenmezsen yetkiliye gidersin 5 dakika sürmez takıp hallederler. Ayarlamasını da yaparlar. Çok basit bir işlem bilen için. Rahat edersin hocam.

abi o ilk döndüğün 3 yol ağzı rönesansın ora varya oranın ben taaaa......... birgün ya orada araba pert edicem ya adam

Avis otokoç birmot turkcell ve bosch calisanlari o yolu her sabah kilitler.
bilimum çalışan kişiler ile trafik kavgası etmişliğimiz var okulca, hele ki turkcellin bazı servis şöförleriyle iş çirkinleşicek bu gidişle, öğrenci arkadaşlarımızın araçlarına zarar vermeye varan olaylar oldu bir kaç kez çok dertliyim anlıcağın abi o bölgeden

10 senede O yerde 3 kisi öldu. 3 yaya öldu. Haberin olsun.
allah rahmet etsin abi hepsine, bu gidişle daha artar ben 4 yıldır ordayım şu 2016 eylülden itibaren orası çok kaotik bir hal aldı trafik denetimi çekti maltepe belediyesi malpark diye bişi sardı başımıza birde o değnekcilerle uğrasıyoruz sonra firmalarla uğraşıyoruz sonra birde hafriyat ve mikser kamyonlarının altında kalmamaya çalışıyoruz

allah rahmet etsin abi hepsine, bu gidişle daha artar ben 4 yıldır ordayım şu 2016 eylülden itibaren orası çok kaotik bir hal aldı trafik denetimi çekti maltepe belediyesi malpark diye bişi sardı başımıza birde o değnekcilerle uğrasıyoruz sonra firmalarla uğraşıyoruz sonra birde hafriyat ve mikser kamyonlarının altında kalmamaya çalışıyoruz
Malpark bi sabah bi aksam gelir. Asla odeme yapmiyor bizimkiler. Yasal olarak kanitlayamiyorlar cunku. Fis yazip gidiyorlar. Malparka 3 4 tane odenmemis ucretim var. Korkma odemeden bas git. Hic bir yaptirim gucleri yok. Trafikdede cikmiyor.

Malpark bi sabah bi aksam gelir. Asla odeme yapmiyor bizimkiler. Yasal olarak kanitlayamiyorlar cunku. Fis yazip gidiyorlar. Malparka 3 4 tane odenmemis ucretim var. Korkma odemeden bas git. Hic bir yaptirim gucleri yok. Trafikdede cikmiyor.
abi beni görünce değnekçi adam kaçıyor zaten ama kız arkadaşlarımızı sıkışrırıp fazla para felan aldılar birkaç kez, dişli olmayan arkadaşlarla uğraşıyolar canımızı sıkıyolar artık 2 kişi duruyolar o yüzden ve o bölgedeki tüm değnekciler genelde bizim okulun orada duruyor, rekor bizde sanırım ya 3 fiş her fiş 340 küsür tl borç var arakdaşın arabanın :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...