KAPALI Klima gazı bittiği nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maganda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maganda

Profesör
1,453
Marka
Volkswagen
R19'da klimayı açınca devir yükseliyor kapatınca eski haline dönüyor. Kompresör çalışıyor benim anladığım kadarıyla ama soğutma yok. Bana gazı olmadığı için kompresör çalışmaz demişlerdi. Gazı var mı yok mu nasıl anlayabiliriz?

Yıllar içinde klima gazı biter mi? 8 yaşında arabamızda hiç klima gazı bastırmadık yani kaçak, hasar varsa mı dolduruluyor yoksa belli periyotlarda yenileniyor mu?

Yetkili servise gittim ama bendeki gazdan onlarda yokmuş, sanayide rastgele bir yere gittim 180 lira dediler. Normal mı bu?
Gözüme çok geldi. İnternetten şöyle bir baktım, hakikaten tam olarak kafamdaki fiyatlara yapıyorlar. 2 sene önce 50₺ fiyatı bile çok bulmuştum, öyle diyeyim. Aşağıdaki ücretlere göre bir fikir edinebilirsiniz

Gözüme çok geldi. İnternetten şöyle bir baktım, hakikaten tam olarak kafamdaki fiyatlara yapıyorlar. 2 sene önce 50₺ fiyatı bile çok bulmuştum, öyle diyeyim. Aşağıdaki ücretlere göre bir fikir edinebilirsiniz
Bana bunun gazi yasakladi dedi. Normalde donusum yapilmasi gerekiyormus. Dogrulugu var mi bunun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...