Kocaeli Buluşma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OguzhanC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OguzhanC

Panpa
Destekçi
910
27
Marka
Renault
Herkese selamlar,

Kocaeli içinde olanlarla yakın zamanda bir buluşma yapsak mı ne dersiniz?

Ben aklıma gelenleri etiketliyorum. Aklınıza gelenleri etiketleyebilirsiniz. Maksat sohbet muhabbet. Havalar aşırı bozmadan araç başında kahve içer laflarız diyorum.
@bt @msansertekin @kenblock @DuzboruDownpipe @cimihendriks @Munferit
Yanlış etiketlediğim varsa kusura bakmasın Kocaeli'de olduğunu hatırladığım kişileri etiketledim. çevre illerden veya forum dışı arkadaşlardan dahil olmak isteyen varsa onları da dahil edebiliriz.

Herkese selamlar,

Ben aklıma gelenleri etiketliyorum. Aklınıza gelenleri etiketleyebilirsiniz. Maksat sohbet muhabbet. Havalar aşırı bozmadan araç başında kahve içer laflarız diyorum.
Yanlış etiketlediğim varsa kusura bakmasın Kocaeli'de olduğunu hatırladığım kişileri etiketledim. çevre illerden veya forum dışı arkadaşlardan dahil olmak isteyen varsa onları da dahil edebiliriz.
Buralarda buluşursanız evdeyim, geçerken alın beni :D

Herkese selamlar,

Roger that ! :)

Cumartesi(yarın)saat 2 symbol kapalı otoparkına hepinizi bekleriz :)
Darıca da Kocaeli değil mi kardeşim, biraz bu tarafa doğru gelseydiniz keşke 😬

1669383609463.png

• Haha
Tepkiler: DuzboruDownpipe
Sen bildiğin istanbullusun benim şirkete 15 dk @AHU ya 10 dakikalık mesafedesin :D

Konum olarak İstanbul'a yakın olduğu doğrudur ama alt yapı imkanları bakımından Kandıra bizi tokatlar sanırım 🥲 Çayırova mekdanıs geceleri düzenlenebilir aslında geçen baktım basık şahinciler dizmiş çeyizlik gibi yanyana 😁
Yarın pist günü var sanırım başka gün olsaydı icabet edeyazardık hatatat