K*zey marmaradan keyifli sürüşler dilerim. Ben de doğu hududundan geliyorum nedir yani :dDarıca da Kocaeli değil mi kardeşim, biraz bu tarafa doğru gelseydiniz keşke
Ekli dosyayı görüntüle 40932
K*zey marmaradan keyifli sürüşler dilerim. Ben de doğu hududundan geliyorum nedir yani :dDarıca da Kocaeli değil mi kardeşim, biraz bu tarafa doğru gelseydiniz keşke
Ekli dosyayı görüntüle 40932
K*zey Marmara için havalar soğudu abi, motorla artık çok tehlikeli kısır ederK*zey marmaradan keyifli sürüşler dilerim. Ben de doğu hududundan geliyorum nedir yani :d
Symbol kapalıya lpgli araç almıyor yaCumartesi(yarın)saat 2 symbol kapalı otoparkına hepinizi bekleriz![]()
Stop takıcaz, yagmurlu ve 41 kalabalık olur diye demiştik, 41 yarin musait olur diyosan 41 e de kayabiliriz.Symbol kapalıya lpgli araç almıyor ya
Ya şu stopları bi değişmemiz lazım, o yüzden hava muhalefeti nedeniyle symbol dedik. Olmazsa MedicalPark'a bırak, orası her türlü alıyor. Oradan symbol'e geçersin.Symbol kapalıya lpgli araç almıyor ya
Symbolun acik yerine de biraksa olur yaYa şu stopları bi değişmemiz lazım, o yüzden hava muhalefeti nedeniyle symbol dedik. Olmazsa MedicalPark'a bırak, orası her türlü alıyor. Oradan symbol'e geçersin.
Yok ya yazıktır. Serçe bizim arabalar gibi galvanizli değil. Güvercin gibi araba yağmurda dışarıda kalmasın. MedicalPark iyidir.Symbolun acik yerine de biraksa olur ya
41den özellikle haftasonu çekincem oluyor. Haftasonları otoparkına bi giren bi daha çıkamıyor o büyük sıkıntı ya. Hele uzun zaman sonra ilk yağmur geliyor ya, millet hücum edecek.41e giriyorum ama benim araba açıkta yatıyor artık abi o yüzden sorun yok. Symbol dediyseniz değiştirmeyelim oraya gelirim![]()
Aynen abi hem trafiği daha sıkıntı 41in41den özellikle haftasonu çekincem oluyor. Haftasonları otoparkına bi giren bi daha çıkamıyor o büyük sıkıntı ya. Hele uzun zaman sonra ilk yağmur geliyor ya, millet hücum edecek.
O zaman Symbol olsun. İş bitince duruma göre outlet'e filan geçeriz olmazsa ferah ferah şaaparız
Konum olarak İstanbul'a yakın olduğu doğrudur ama alt yapı imkanları bakımından Kandıra bizi tokatlar sanırımÇayırova mekdanıs geceleri düzenlenebilir aslında geçen baktım basık şahinciler dizmiş çeyizlik gibi yanyana
Yarın pist günü var sanırım başka gün olsaydı icabet edeyazardık![]()
Biz bi toplaştık. 3 kişi bir araya geldik, otopark güvenliği kovaladı filan. Ben stop lambalarımı değiştirdim. Kahve içtik. Karbüratör sesi dinledik. Etkinlik özeti bu.Selamlar,
Bu buluşma noldu? Kaçırdım mı?
Drug dealer gibi takıldığımız için olabilirBiz bi toplaştık. 3 kişi bir araya geldik, otopark güvenliği kovaladı filan. Ben stop lambalarımı değiştirdim. Kahve içtik. Karbüratör sesi dinledik. Etkinlik özeti bu.
Yeni etkinliklere açığız.
Herkesin deal'ı kendine. Satıcı değiliz, kullanıcıyız. Özgür bir ülkedeyiz, garışmasanıza :d++ bir şey planlanırsa ben de uyarım
Drug dealer gibi takıldığımız için olabilir![]()