Ben biraz erken orada olacam gibi. 34 plaka 120i gören yanaşşın abi..7.30 da strada meydanda olurum ben diğerlerini bilemem![]()

Ben biraz erken orada olacam gibi. 34 plaka 120i gören yanaşşın abi..7.30 da strada meydanda olurum ben diğerlerini bilemem![]()
Canın sağolsun ciddi bir şey yok inşallahBen maalesef bir dizi aksilik yüzünden gelemedim. Buluşan arkadaşlardan özür diliyorum. Umarım sizin için güzel geçmiştir.
Ciddi bir şey çok şükür. Gündüz anneanneyi Yalova'ya hastaneye götürdük. Dönüşte arabayı biraz sıkıştırdım. Arızaya düştü korumaya aldı. Yolda birkaç kere kontak aç kapat yaptım düzelmedi. Yarın bakacağız duruma. Sağol sorduğun için.Canın sağolsun ciddi bir şey yok inşallah
Geçmiş olsun, hallolur bir şekilde sıkma canınıCiddi bir şey çok şükür. Gündüz anneanneyi Yalova'ya hastaneye götürdük. Dönüşte arabayı biraz sıkıştırdım. Arızaya düştü korumaya aldı. Yolda birkaç kere kontak aç kapat yaptım düzelmedi. Yarın bakacağız duruma. Sağol sorduğun için.
Eyvallah tesekkur ederim. Baya da heveslenmiştim otoparkcom petrolhead toplantisina. Nasip değilmiş bir dahakine insallah.Geçmiş olsun, hallolur bir şekilde sıkma canını