kodiaq donanım seviyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@berkay4408 'in bir yakını da QQ'ya 6-65.5 yaktırıyormuş. "Yakınlar" üzerinden mi değerlendireceğiz aracın kaç yaktığını? Test yaparsın, internette bir sürü data sitesi var (yabancı kaynaklar), araştırır edersin.
Şimdi bir geyik var şehir içi şu kadar yaktırdım diye. İstanbul'da iş çıkışı Kadıköy-Levent arası da şehir içi, Tem ve E5'e çıkıp açık trafikte kullanmak da şehir içi. Şimdi hangisi aracın gerçek tüketimini verecek bize?
Superb'in 8,5-9 yaktığı yerde Kodiak boyutu ve ağırlığını hesaba katarsak10-11 yakar zaten. Benim söylediğim de bu. Bu sınıfta araç alacak olan adam ihtiyaçlarını, yıllık kilometresini hesaba katar, dizel X-Trail'e 20.000 fazladan verip vermeme kararını verir. Gerisi boş laf.

Benimki Malatya içi karma sürüş bu arada belirteyim de okuyan şehir içinde 6.5 yakıyor demesin

Yakıt konusunda ben de @gtepro 'ya katılıyorum 9 civarı yakacaktır genelde ama tabi istanbul trafiğinde her araba sapıtıyor tüketimde illaki 2 haneli rakamlar görülecektir ama uzun yolda sakin kullanımda da 6 civarına düşer diye tahmin ediyorum. Donanım konusuna da gelirsek ben bunun başlığını açmıştım daha önceden konuşmuştuk evet piyasaya göre iyi fena değil ama genel olarak bakınca 150-160bin liraları arabaya bağlamak ortalama gelirli biri için ciddi düşündürücü. Ama o meblağlara çıkıldıysa style pakete bi cam tavan ve listeden hoşa giden parasına değecek bir iki opsiyonla güzel paket olur mutlu mutlu binilir. Bu kadar büyük boyuta (bayide gördüm cidden çok büyük) ihtiyaç yoksa ateca tercih ederim çok daha dolu ve uygun fiyatlı bi seçenek. Ankarada showroomda araç yoktu bahçede satılmış 3-4 tane vardı onların da kilidini açmadılar doğal olarak :D malzemesi, genişliği falan superbi andırıyordu bakınca. Kodiaq bizim de takip ettiğimiz bi arabaydı ama babam canlı görünce hoşuna gitmedi o yüzden ibreler atecaya döndü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...