kaza yaptığımız megane 1de koltuk airbagi vardı, keza koltuğa göre deri kılıf da yaptırmıştık. Kaza anında kılıf dikişlerini patlatarak airbag düzgün açılmıştı. Önemli husus kılıf dikişli mi değil mi, yanları dikişli değilse problem olabilir.Aracınızda koltuklardan çıkan yan airbag'ler varsa kılıf işlerine girmenizi hiç önermem. Airbag ile uyumlu olanlar bile benim içime sinmiyor şahsen.
O paraya detaylı döşeme temizliği yaparlarsa öyle yapiyim hocam haklısınız. Kılıf 2 bin lira civarında. Döşemeler, koltuklar için olan temizlikler daha pahalı olur diye düşünüyordum.Ben de 11 yıl kullandığım arabayı satarken çektiğim fotoğraflarda farketmiştim, koltuklarım kirlenmiş galiba demiştim. Kullanırken göz alışıyor kirlense de farketmiyorsunuz. Ayrıca kılıfa vereceğiniz parayla temizlik yapar/yaptırırsınız.
Siz yaptırdığınızı söylüyorsunuz. Burada bahsedilen kılıf trendyolda satılan universal bir kılıf. Airbag'e denk gelip gelmeyeceği meçhul, airbag'e uygun yapıldığı söylenirse bile diktirdiğiniz yer gibi doğru şekilde yırtılacak gibi mi yapmışlar meçhul. Benim içime sinmezdi.kaza yaptığımız megane 1de koltuk airbagi vardı, keza koltuğa göre deri kılıf da yaptırmıştık. Kaza anında kılıf dikişlerini patlatarak airbag düzgün açılmıştı. Önemli husus kılıf dikişli mi değil mi, yanları dikişli değilse problem olabilir.
Şahsi aracım değil hocam aile aracı, 3 farklı kişi kullanıyor aracı öyle söyliyim. Ablam takalım kirlenmesin falan dedi o nedenle bakıyordum. Dediğiniz aklıma yattı, almamak daha mantıklı geldi.Böyle bir soru sorduğunuza göre belli ki aracınıza titiz de birisiniz. Clio 5 tarzı araçların koltukları öyle aşırı narin de yapılmaz. İçiniz rahat olsun. Bence kılıf kullanmayın. Ayrıca kralı bile kötü görünüyor.