Konu dışı: Notebook anakart tamiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onemanband

Fatih
Panpa
1,215
Marka
Skoda
Merabayın.
Elimde olmayan nedenlerden dolayı kenarda yatan gpu chipseti arızalı Dell N5010 notebookuma geri dönmek zorunda kaldım. Ev imkanlarıyla chipsete müdahale etmeye çalıştım ama tabi ki geçici çözüm oldu. İstanbul içinde mümkünse Anadolu yakasında bildik uygun fiyatlı reballing işlemi yaptırabileceğim yer bilen var mı?

Hatta uygunundan bi de SSD bile alabilirim. Bu konuda yardımı dokunan olursa çok züper olacak.

Aradım, 150tl sıkışmıştır ona, getir çıkarırız dediler. Daha uygun fiyat bulamadım koşarak gidiyorum bakalım.

Henüz çok geç değilse Kadıköy'de "Notebook Hastanesi" ve "Me-Tek Bilgisayar" var. Fiyatları hakkında birşey diyemem ama ikisiyle de iş yaptım, düzgün çalışıyorlar. Bir arayıp bilgi alabilirsiniz.

Malesef, yarın teslim almayı planlıyorum. Kadıköydeki yerlerin çoğu benzer fiyatlar veriyorlar, ben de internet cafesi olan bir akrabamdan Sıfır Hata diye bir yerin tavsiyesini aldım, 180TL +KDV fiyat verdiler. Yapılacak işlemi söylediğim halde.

Malesef, yarın teslim almayı planlıyorum. Kadıköydeki yerlerin çoğu benzer fiyatlar veriyorlar, ben de internet cafesi olan bir akrabamdan Sıfır Hata diye bir yerin tavsiyesini aldım, 180TL +KDV fiyat verdiler. Yapılacak işlemi söylediğim halde.
http://urun.n11.com/sicak-hava-taba...gclid=COyGpubbsdQCFdMK0wod3nAP_A&gclsrc=aw.ds
şu ürünü alıyorsunuz chipin etrafını folyo ile kaplayıp tabanca ile ısıtıyorsunuz eskisi gibi oluyor tabii ki ne kadar gideceğini kestiremezsiniz tamir yapan yerler de aynısını yapıyorlar :D

http://urun.n11.com/sicak-hava-taba...gclid=COyGpubbsdQCFdMK0wod3nAP_A&gclsrc=aw.ds
şu ürünü alıyorsunuz chipin etrafını folyo ile kaplayıp tabanca ile ısıtıyorsunuz eskisi gibi oluyor tabii ki ne kadar gideceğini kestiremezsiniz tamir yapan yerler de aynısını yapıyorlar :D
Sıcak hava tabancam olmadığı için aynı işlemi birkaç kez fön ile denedim ama sonucu kestirilemediği için chipsetin sökülüp tekrar yeniden lehimlenmesinin daha uzun süre idare edeceğine karar verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...