Kore Kaplanı GT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serhhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serhhn

Takipçi
4
39
Marka
Kia
20190817_180600.jpg
20190826_211746.jpg

2013 Model 60 bin km. Vw scirocco ve proceed gt arasinda gidip geliyordum bu araçta ki donanim premium araçları aratmayacak dolulukta oldugu icin tercihimi GT'den yana kullandim aracimda dr ecu stage 2 yazilim iskender yapimi komple krom.egsoz var araci tecrube ettikce sizlerle paylasmak isterim esen kalin..

Son düzenleme:
Ben bu araçlara orantısız güç diyorum. Gerçekten zamanının en verimli ve güçlü motoru tercih edilmiş hem kiada hem hyundai de. Emsallerinden daha ulaşılabilir fiyatlara satılmalarıda artıları. Abd pazarına da açılmaları kalitelerine güvendiklerini gösteriyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlısı olsun hocam, buradan bir abim'de vardı güzel araç cidden. Donanım olarak çok dolu olması kendisini almak için mantıklı kılıyor fakat yere aktarım sorunu ve kafadan kayma sorunu korkutuyor. Maddi durumunuz el verirse kilit almanızı tavsiye ederim. Allah kaza bela vermesin şuan gayet mantıklı böyle tek kapılı gırtlak dolu araçlar almak.

Bu fiyat seviyelerinde görüntüsünü nefis bulduğum coupe otomobillerden biri. Etrafta fazla olmaması da özel hissettiriyordur. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah