Kredi kartı-Akaryakıt istasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso

TORNACI
3,204
Marka
Ford
Arkadaşlar merhaba,
Rica etsem kullandığınız kredi kartı ve anlaşmalı olduğu akaryakıt firmalarıyla, yaptığınız alışverişlerdeki indirim oranlarını (yüzde olarak) paylaşabilir misiniz ? Artık nakit yerine, indirimleri ile birlikte daha mantıklı olan aklıma yatan kredi kartıyla akaryakıt almayı düşünüyorum. Başlık altına yazılacak olan bilgileri merakla bekliyor şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Bak mesela bpnin anlaşmalı %3 kampanyası fena değilmiş. Bunun gibi sürekli olan indirim kartlarını kastetmiştim aslında

http://www.worldcard.com.tr/kampany...a-50-tl-worldpuan-bonkorlugu/s-32/c-7554.aspx
Bp den surekli %5 indirim ile aliyorum ayrica ocakta word kartin % 10 da akaryakit ,gida vs indirimi vardi ikisini beraber kullandigimda %15 indirime denk geliyor cok iyi bir indirim.Yuzde 10 akaryakit indirimini her zaman yapmiyor word yapmadigi zamanda hangi petrolde indirim varsa ondan aliyorum ornegin gecen ay opet te 400 e 50 %12.5 e geliyor.
Teb total kartinda surekli yuzde 5 indirimi var total istasyonlarinda bir ara onuda kullanmistim.

http://www.worldcard.com.tr/kampany...a-50-tl-worldpuan-bonkorlugu/s-32/c-7554.aspx
Bp den surekli %5 indirim ile aliyorum ayrica ocakta word kartin % 10 da akaryakit ,gida vs indirimi vardi ikisini beraber kullandigimda %15 indirime denk geliyor cok iyi bir indirim.Yuzde 10 akaryakit indirimini her zaman yapmiyor word yapmadigi zamanda hangi petrolde indirim varsa ondan aliyorum ornegin gecen ay opet te 400 e 50 %12.5 e geliyor.
Teb total kartinda surekli yuzde 5 indirimi var total istasyonlarinda bir ara onuda kullanmistim.
Bp den %5 indirimi world card ile mi alıyosunuz ?

Yok onceden vw bp anlasmasindan dolayi aliyordum sonra o kampanya bitti telefonuma mesaj geldi %5 puan kampanyasi diye telefonumu girip yukluyor o puani

Aytemizde hafta içi saat 18'e kadar alınan akaryakıt indirimli oluyormuş. Mesela benzinin litresi 5,44ken 5,33den aldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...