Kripto Paralar Hakkında Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sukruabay

Asfalt Kurutucu
29
İyi Akşamlar ;
Biliyorsunuz bu aralar kripto para (bitcoin,altcoin ) moda oldu.
Herkes bi yorumda bulunuyor uzak durun,patlayacak vs vs.
Ama balını kaymağını yiyen kesimde var tabii ki.
Otomobil ilanlarında da ara sıra rastgeliyoruz bitcoin ile ödeme alınır vs diye.
Siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında.
Genelde tavsiyeler üzülmeyeceğiniz bir miktarda parayı yatırın ve unutun.
Veya toplam sermayeyi ayrı ayrı coinlere bölüp yatırımınızı yapın gibi.
Sizin de Tecrübeniz ,tavsiyeniz var mı?
Takip ettiğiniz altcoin ?
Teşekkürler.

Patlayacak diyen şu an sadece yandaş Sabah gazetesi, vallahi 30 bin lirayı basmamak için kendimi zor tutuyorum, büyük şirketler bile girdi artık bu işe, şu an 8 arkadaş 2 biner lira koyup bi sistem kurup mining işine girelim diyorum, hele birde borsaya girerse bu olay, mining olayından epey para kazanırız diye düşünüyorum, sanal para şu an takip etmiyorum, doğal olarak çevremde herkes takip ediyor.

Herkesin paraya ihtiyacı olduğunu farkındayım, ama bu kadar kafayı bozmamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden size şu sanatsal eseri bırakarak uzaklaşıyorum.

Herkesin paraya ihtiyacı olduğunu farkındayım, ama bu kadar kafayı bozmamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden size şu sanatsal eseri bırakarak uzaklaşıyorum.

Valla ya, millet borsacı oldu, arkadaşlarımın yarısı elinde cep telefonu, sürekli kripto parasını kontrol ediyor, buluşmalayalım bari boş yere...

Ben ekim ortasında 170 lira ile yabancı altcoin borsalarından birine girdim. Borsayı tecrübe etmek ve acemiliğimi atmak için. Geçen 3 ayda param 6 ila 7 katına çok rahat katlanabilirdi. Acemilik hali en baş paranın yarısını kaybettim. Acemiliğimi attıkça, borsada düzgün pozisyon almaya başladım. Sonuç olarak şu an 170 liram 410 lira oldu. Dahada katlayabilirim. Kendi bütçemi toplayınca çok daha yüksek miktar para ile yeni bir giriş yapmayı düşünüyorum.

Ben ekim ortasında 170 lira ile yabancı altcoin borsalarından birine girdim. Borsayı tecrübe etmek ve acemiliğimi atmak için. Geçen 3 ayda param 6 ila 7 katına çok rahat katlanabilirdi. Acemilik hali en baş paranın yarısını kaybettim. Acemiliğimi attıkça, borsada düzgün pozisyon almaya başladım. Sonuç olarak şu an 170 liram 410 lira oldu. Dahada katlayabilirim. Kendi bütçemi toplayınca çok daha yüksek miktar para ile yeni bir giriş yapmayı düşünüyorum.
Hocam ne yaptınızda bu kadar katladınız ?

Borsa 'da bildigim kadariyla ekimden beri o kadar artan sirket olmadi .

Yabancı borsalar mı?
Veya hangi coin ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...