sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,115
4,095
37
İstanbul
Ayrıcalıklı hizmet kalitesi ve yüksek müşteri memnuniyetiyle Türkiye’de premium otomobil perakendeciliğinin öncülerinden Borusan Otomotiv Grubu, kullanılmış otomobil pazarında da iddiasını güçlendiriyor. Belirlenen kriterlere uygun her marka, model ve yaşta ikinci el otomobil için kişilere ya da kurumsal firmalara Borusan Next çatısı altında hizmet veriliyor. Borusan Next markası ile Borusan Otomotiv Grubu, nakit alımdan takasa, satıştan servise, iş ortakları vasıtasıyla finansmandan sigorta çözümlerine kadar ikinci el pazarında hayati önem taşıyan konularda kalitesini ve güvenini yansıtmaya hazırlanıyor.
 
Otomotiv perakendeciliğinde tam entegre hizmet ağı oluşturmak üzere planlarını tamamladıklarını belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, Borusan Next ile pazarda önemli bir boşluğu doldurmayı hedeflediklerini söyledi. Kullanılmış otomobil satın almak isteyen tüketicilerin güven problemi yaşadıklarını ve karşılarında kurumsal bir yapı görmek istediklerini...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım