Kumas Koltuk Temizligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KTolgaE

Profesör
15 Eyl 2016
76
79
1,010
Merhaba arkadaslar,

Gecenlerde kutusuna girmeyen kedimiz annemin kucaginda arka koltukta veterinere gittik. Bu kedilerin kizginlik donemlerinde veya korktuklarinda sanirim cok pis bir koku saliyolar sivi halde.
O gun farketmedim dun aracla ise gideyim derken aracta bi koku oldugunu farkettim. Arastirayim derken arka koltukta bi baktim boyle futbol topu genisliginde yuvarlak bi sanki yag dokulmus gibi leke var. Koklayinca anladim kediden oldugunu.

Simdi bende bu bahaneyle tum koltuklari titizlikle temizlemek istiyorum. Kendim yapabilirsem en iyi sonucu nasil alirim? Nerede temizletilir bu koltuklar? İzmir icinde tavsiye edebileceginiz yer var mi?
 

cgkya

Profesör
16 Eyl 2016
293
447
1,395
Bence profesyonel bir yere bir günlüğüne bırakıp temizletin. Kendiniz yapmaya kalkarsanız büyük kumar. Kullanacağınız kimyasallar kumaşın rengine ve yapısına zarar verebilir, iyi havalandıramazsanız koku yapabilir. Kaporta veya plastik aksam olsa neyse ama ben şahsen koltuk temizliğini hele ki koku varsa kendim yapmaya çalışmazdım. Sıradan oto yıkamacılara da sorun onlar da uygun fiyata halledebilirler.
 

KTolgaE

Profesör
15 Eyl 2016
76
79
1,010
Bayraklida bi yere sordum. Oto yikama konusunda basarili ama koltuk bilmiyorum 200 tl fiyat aldim. Bi tanidigim sayesinde galiba sonaxta ayni fiyat olcak. Onlar daha profesyonel
 

ghalacli

Profesör
8 Eyl 2016
223
344
1,335
Valet pro carpet cleaner adlı ürünü alıp, kendiniz yapabilirsiniz.

 

Garavel Usta

Profesör
8 Eyl 2016
100
119
1,185
izmirdeyseniz karşıyakada detailing point batuhan özbaltalar var cv films cevatın arkadaşı. instagramdan takip ediyorum adam çok başarılı. gitmedim ama fiyatı da bir o kadar başarılırıdır heralde. arayıp sormakta fayda var :)

linki de şöyle bırakayım bi inceleyin. http://instagram.com/detailingpoint/
 

cingoz debriyaj

Panpa
Destekçi
8 Eyl 2016
559
1,118
2,520
23
Marka
Zirai Traktör
Bende sonax ın dmşeme temizleyici var iddialı kirleri kesinlikle çıkarmıyor ufak tefek lekelerde işe yarıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım