KAPALI Lada Vaz Alınırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurcicek

Profesör
8 Eyl 2016
399
371
1,295
Herkese merhaba arkadaşlar, hacettepe üni 3. Sınıftayım şuan ve son aya kadar crafter ile geceleri serviscilik yapıyordum , para biriktirmek için, kış geldiği için o işten ayrıldım şimdilik bi işim yok ama garsonluktur felan birşeyler ayarlıycam, ailede golf 6 1.6 tdi var normalde bana itafen alındı ama annem iş kurunca yalan oldu hep onda artık, bende kendime ait olsun kimse laf söz edemesin die kendi emeklerimle bir araç almak istiyorum, sonuçta kendi paranla aldığın şeyin hazzı başkadır, uzun süredir araştırıyorum hem uygun hem dikkat çekici hem arkadan itişli hem nostalji bu araçları gördüm, büyük ihtimal yaz ayına para birikmiş olur sizce ne yapıyım? Bunlarda örnek ilanlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-nostaljimi-satiyorum-377363740/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-sahibinden-satilik-lada-vaz-2106-375679823/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-cocuk-ilgiden-sikilicaksiniz-369088342/detay
 
Son düzenleme:

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Bütçem sınırlı olsa Vaz değil ama Samara alırdım. Hem sorun çıkaran araçlar değil hemde parçaları çok uygun ve her yerde bulunuyor. Gerçi 12-13 bin lira seviyesinde Samara'da almazdım sanırım, Vega bile bulunabilir, veya Suzuki Swift. Tabii bunların görüntüsü klasik araç gibi değil.
 
  • Beğeni
Tepkiler: onurcicek
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım