Lenovo P2 Android Auto Çalıştıramıyorum

aydingokce

Profesör
11 Eyl 2016
85
187
1,060
Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Android Auto'yu Play Store'dan indiremiyoruz. Daha önceki telefonum olan Samsung Note 4'e bir APK sağlayıcısından indirip kurmuştum. Aynı şeyi şimdiki telefonumda beceremedim. Evet, APK server'dan Android Auto'yu indirdim ve kurdum ama, programı açtığım anda Play Store'dan bir şeyler indirmeye çalışıyor ve sonra da bu öğe ülkenizde desteklenmiyor hatası verip program kendini kapatıyor. Bunu nasıl çözebileceğim ile ilgili bir çözüm önerisi olan var mı?
 
  • Beğeni
Tepkiler: Gurdal07

trkskbn

Profesör
Beta Programı
21 Eki 2016
377
807
1,895
Hola VPN kurup Play Store'u ABD lokasyonu üzerinden yeni bir hesapla açın. Ardından Android Auto ve bunun gibi erişilemeyen uygulamalara erişimi sağlayabilirsiniz. Uygulamayı bir kere indirdikten sonra normal hesabınız üzerinden devam edebilirsiniz, güncelleme alırken vb. daha VPN açmanıza gerek kalmaz. Çok açıklayıcı olamadıysam, Play Store ülke değiştirme yazıp daha açıklayıcı bilgiler bulabilirsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve Gurdal07

Creedozz

Asfalt Kurutucu
16 Nis 2019
38
29
595
36
Marka
Mercedes
lenovolar samsunglardan farkli bir sistem kullaniyor android autonun 3 farkli versiyonu var dogru versiyonu indirmemis olabilirsiniz vpne gerek olmadan lenovo p2 ile sorunsuz kullanmistim ben. Arm64 vs gibi isimleri var sanirim yonga ismi ya da islemcinin yaziliminin adi. Lenovonun hangi sistemi kullandigini ogrenip ona gore dogru versiyonu bulabilirsiniz. Ayrica kendiliginden indiriyor dediginiz appler muhtemelen google maps, google play muzik falandir. Tlfonunuzda yoksa once onlari indirmeye kalkar.
 

babayimben

Enes
Panpa
4 Eki 2018
843
1,751
2,520
47
İstanbul
Marka
Mercedes
Lenovo p2 için arm64 architecture olan versiyonu indirmemissiniz muhtemelen. Bu versiyon ile tekrar deneyin derim.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım