hocam bunda 14.2 sn 0-100 var şanzıman 4 ileri, yakıt fazla. Leondan iyidir mi diyosun?
Hocam benim gözümde 2.el dsg saatli bombadır. Şanzımanı yüzünden benim içime sinmezdi. Onun dışında beğendiysen iyidir. Ama manuel golf de tercih edebilirsin.Herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar 2014 model otomatik vites led paketli 36 binde 1.2 TSI Leon Style alma arefesindeyim.
60 k gibi bir para ödeyeceğim.Lakin almadan önce siz değerli forum üyelerine danışmak istedim.Bu paraya daha iyisini alabilir miyim?
Hocam garanti uzatma yapmış 2018 kasıma kadar diyor.Hocam benim gözümde 2.el dsg saatli bombadır. Şanzımanı yüzünden benim içime sinmezdi. Onun dışında beğendiysen iyidir. Ama manuel golf de tercih edebilirsin.
vag grubunun böyle bir arabası var mı kihocam bunda 14.2 sn 0-100 var şanzıman 4 ileri, yakıt fazla. Leondan iyidir mi diyosun?
şanzıman çok daha iyi eski de yeni focusta 6dct250 kuru kavrama var benim attığım ise tork konvertörlü otomatik + alt yapı aynı olmasına rağmen direksiyon tepkisi vs 2 daha iiySinan hocam mesale neden focus 3 değilde focus 2.5 sonuçta 60k parası varmış eski olanın bi üstünlüğü varmı yenisine göre? @motorsinann
vag grubunun böyle bir arabası var mı ki
madem teknik olarak takıntılısınız şöyle söyleyim,
fizik kurallarına aykırı bir ön-arka süspansiyon geometrisi var, motor eski zetec motor da sağlam motor, şanzımanda eski ve oldukça sağlam.. konfor düzeyi iyi siz bana leon un bundan + söyleyin
sorun da orada işte,Şanzıman sağlamlığı bizim ülkemizde önemli değil herkese 0-100 lazım kalkışlarda yarışıyor millet herhalde.
vag grubunun böyle bir arabası var mı ki
madem teknik olarak takıntılısınız şöyle söyleyim,
fizik kurallarına aykırı bir ön-arka süspansiyon geometrisi var, motor eski zetec motor da sağlam motor, şanzımanda eski ve oldukça sağlam.. konfor düzeyi iyi siz bana leon un bundan + söyleyin
Altına imzamı atarım. Bagaj ve iç mekan genişliğini de ben ekleyeyim.şanzıman çok daha iyi eski de yeni focusta 6dct250 kuru kavrama var benim attığım ise tork konvertörlü otomatik + alt yapı aynı olmasına rağmen direksiyon tepkisi vs 2 daha iiy
sorun da orada işte,
bizim millette ışıklara en önce durup en hızlı kalkma alışkanlığı var... c segmenti mütevazi bir aile arabasında 0-100 15 saniye olsa ne 12 saniye olsa ne
Benim yine içime sinmezdi. Ben olsam şartları zorlar şöyle birşey bakardım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acilllll-satilik-354064137/detayHocam garanti uzatma yapmış 2018 kasıma kadar diyor.
kesinlikle direk mazdaBenim yine içime sinmezdi. Ben olsam şartları zorlar şöyle birşey bakardım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acilllll-satilik-354064137/detay
Hocam tek sorun şanzımanın sağlamlığı değil ki. Herkesce bilindiği üzere tork konvertörlü şanzımanlar çift kavramaya göre daha uzun ömürlü oluyor.Orda kabul.Ama az yakan benzinli tork konvertörlü bi şanzıman varmı? Astra j, i30 (2014), ceed,i20, gibi.toyotanın otomatiği hondanın otomatiğide sorunsuz diye biliyoruz 8 litrenin altında yaktırabilir misiniz bu araçlara?sorun da orada işte,
bizim millette ışıklara en önce durup en hızlı kalkma alışkanlığı var... c segmenti mütevazi bir aile arabasında 0-100 15 saniye olsa ne 12 saniye olsa ne
c sınıfı benzinli ve otomatik bir araba 8 litre yakıyorsa öpüp başınıza koyun leon kaç yakacak 5 miHocam tek sorun şanzımanın sağlamlığı değil ki. Herkesce bilindiği üzere tork konvertörlü şanzımanlar çift kavramaya göre daha uzun ömürlü oluyor.Orda kabul.Ama az yakan benzinli tork konvertörlü bi şanzıman varmı? Astra j, i30 (2014), ceed,i20, gibi.toyotanın otomatiği hondanın otomatiğide sorunsuz diye biliyoruz 8 litrenin altında yaktırabilir misiniz bu araçlara?
Yine hepsinden az yakar.c sınıfı benzinli ve otomatik bir araba 8 litre yakıyorsa öpüp başınıza koyun leon kaç yakacak 5 mi