E46 m3 de canımı ye o bambaşka onlar güzel BMW lerin son arabalarındanE46 M3üm darılıyo sana çocuklarına laf atıyosun
E46 m3 de canımı ye o bambaşka onlar güzel BMW lerin son arabalarındanE46 M3üm darılıyo sana çocuklarına laf atıyosun
Hidrolik direksiyonu ve atmosferik motoru bırakınca BMW benim için bitti ya. Versen binerim eyvallah ama almam para veripE46 m3 de canımı ye o bambaşka onlar güzel BMW lerin son arabalarından
zaten paramız yetmiyor Hondalarda elektirikli ama ben öğrenene kadar hidrolik sanıyordum baya bildiğin direksiyon hisli yao zaman size geçmiş olsun beyler porsche bile elektrikli artık duruma uyum sağlamayı deneyin
Honda bayadır kullanıyo galiba s2000de bile varmış baya şaşırmıştımzaten yeni olay o artık. zaten o hondalardaki gibi hisli olsun diğerleri de fazla ağır ve demode artık
Ben seviyorum öyle hafifte değil devire göre ağırlığı değişiyor 5-6000lerde taş gibi oluyoryalnız hocam dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama sizinkilerde küçük bir detay var. elektrik destekli diye geçiyor olması lazım. yeni arabalarda direkt elektrikli direksiyon yazıyor
Golf'de donanım mı varAlman arabası diye donanım alırsınız Japonda ise safkan araba...
golf alman mıGolf'de donanım mı var
Almam mıgolf alman mı
ahahahshhsaahah gülmedimAlmam mı