Logitech G27 Kişilleştirmek İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selimcicekyurt

Selim
Profesör
10 Eyl 2016
769
1,141
2,320
23
İstanbul
Marka
Opel
Planımda direksiyon ve vites körüğünü alcantara yapıp kırmızı dikiş geçmek var. Birde aliminyüm olan yerlere karbon fiber. Alkantara malzeme bulamadım internette pek. Bulduklarımda çok pahalı. Bukadar pahalı bir malzememi bu :D 1 Metresi nekadardır ? Bide G27'nin vitesine her vites topuzunu takabilirmiyim? Ha bu arada bazıları kocaman vites topuzu takmış :D Amacım o değil. Elde hissiyatı daha iyi olması açısından.
Al&uuml.jpg
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

Degisik Kahya

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
39
14
595
Vitese ayrı deri dikeceksen dikkat et iyi ölçü al çünkü vitese geçirirken karşı kuvvet uygulayabiliyor, ayrıca üst kısmına bir halka gibi bir şey takmayı unutma vites rahat hareket edebilsin. El freni konusuna gelecek olursak fanatec'in var galiba ama pahalı, bir başka seçenek kendin yapabilirsin(üstte kötü durduğundan bahsetmişsin az bir malzemeyle çok güzel bir kutu yapılıp dış görüntüsü güzelleştirilebilinir) ayrıca uçak simülatörleri için kullandıkları joysticklerden alıp oyuna el freni olarak tanıtabilirsin.
 

selimcicekyurt

Selim
Profesör
10 Eyl 2016
769
1,141
2,320
23
İstanbul
Marka
Opel
Vites körüğü olarakta bunu düşündüm. (kırmızı dikişli olarak.)
Şunlada direksiyonu kaplamayı düşünüyorum. Alcantara ile Süetin farkını bilen varmı ?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım