Mako marka nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maganda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maganda

Profesör
1,453
Marka
Volkswagen
Arka sol stop lambam sağ lambaya göre daha pembe yanıyor. Gündüzde belli oluyor soldaki iyice solmuş rengi atmış. Aracın benden önce arka soldan kazası olduğu için herhalde yan sanayi taktılar demiştim ama kontrol edince ikiside mako marka çıktı. Bu marka nedir? Sol stop çok kötü durduğu için yenisini alacağım bu markayı önerir misiniz? Araç r19 artık yazmama gerek var mı bilmiyorum her gün bir konusunu açıyorum :)

orijinal renault kutusunun içindeki ürün orijinal renault olmayabilir :D
Made in france falan yazıyor ya arkasında mekaya görede daha canlı duruyor. Acaba fransız üretimi modellerde renault stop türkiyede üretilenlerde meka mı kullandılar? Forumlara baktım eski clioda da meka stop çıkmış.

Made in france falan yazıyor ya arkasında mekaya görede daha canlı duruyor. Acaba fransız üretimi modellerde renault stop türkiyede üretilenlerde meka mı kullandılar? Forumlara baktım eski clioda da meka stop çıkmış.
Tek stop değişecekseniz diğeriyle aynı olsun bence bi fikrim yok marka konusunda

Tek stop değişecekseniz diğeriyle aynı olsun bence bi fikrim yok marka konusunda
Aynen bende öyle düşünüyorum da 250 lira tek stop pahalı değil mi? Birde neden tek taraf solmuş anlamadım kazada sadece cam değişimi mi yapyılar acaba? Öyle bir seçeneğim var mı?

Aynen bende öyle düşünüyorum da 250 lira tek stop pahalı değil mi? Birde neden tek taraf solmuş anlamadım kazada sadece cam değişimi mi yapyılar acaba? Öyle bir seçeneğim var mı?
Araca göre değişiyor tek cam satılma durumu, yoksa bile çıkmacı varsa bakabilirsiniz camı sağlam bulursanız uyguna gelir. Fiyat olarak da normal sayılır benim favoritin bile yan sanayi stop 190tl ( favorit stop 2 parça bi de bu büyük olan sadece)

Araca göre değişiyor tek cam satılma durumu, yoksa bile çıkmacı varsa bakabilirsiniz camı sağlam bulursanız uyguna gelir. Fiyat olarak da normal sayılır benim favoritin bile yan sanayi stop 190tl ( favorit stop 2 parça bi de bu büyük olan sadece)
Çıkmacıları bir dolanayım o zaman. Bulamazsam böyle bırakırım herhalde 250 lira gerçekten fazla bana göre. Teşekkürler yardımınız için.