Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
 PEUGEOT’nun yenilediği 508 modeli, tasarımından iç mekanındaki yeniliklerine, D Segmenti’ndeki en konforlu, huzurlu ve aynı zamanda dinamik sürüş özelliklerini bir arada sunan seçenek olmayı sürdürüyor.
PEUGEOT 508, 2023 itibarıyla yenilenen versiyonu ile daha “Göz Alıcı”, daha “Duygu”lu ve daha “Mükemmel”leştirildi. Sedan, SW ve PEUGEOT SPORT ENGINEERED versiyonlarıyla yeni 508, teknoloji ve bağlantıdan ödün vermeden gerçek bir araç içi deneyimi sunan, sportif ve dinamik bir siluete sahip bir araç arayanlara hitap ediyor. Müşteriler, çevreye karşı daha bilinçli ve verimli motorlar ile sürüş keyfi arıyor. Yeni 508 SW, zarif siluetinin pratikliğini, aile olmanın çekiciliği ile birleştirerek genç kullanıcılara hitap ediyor. Fransa’daki Mulhouse Fabrikası’nda üretilecek yeni PEUGEOT 508, Haziran 2023’te Avrupa pazarında satışa sunulacak.
Göz Alıcı Tasarım
Sedan, SW ve PEUGEOT SPORT ENGINEERED versiyonlarına sahip yeni 508 ile PEUGEOT, ürün gamının tepe noktası için...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım