HABER Makyajlı Hyundai i20 sportif yüzüyle duyuruldu

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Hyundai, B-hatchback modeli i20’nin makyajlı yüzünü duyurdu. Sportif tasarımıyla dikkat çeken yeni Hyundai i20 ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Hyundai i20, kasa değişikliği öncesi makyajlandı!

Paris Otomobil Fuarı’nda yeni yüzünü göstermesi beklenen i20’nin üçüncü jenerasyonu halihazırda Türkiye’de test ediliyor. Avrupa’da güncel versiyonu ile başarılı satış rakamları yakalayan model, tamamen yenilenmeden önce ara makyaj operasyonu geçirdi. Dış tasarımında gövdeden ayrı tavan rengi sunulmaya başlayan otomobilde arka bölüm neredeyse yeniden tasarlanmış. Sportif bir bagaj kapağına kavuşan i20’nin stop lambası da LED grafiklerle yenilenmiş.

İç mekanda daha kapsamlı bir yenilik geçiren Hyundai i20, 7 inçlik yeni bir bilgi-eğlence sistemi ve panoramik sunroof’a kavuşuyor. Şerit takip asistanı, çarpışma önleme sistemi ve otomatik uzun far gibi donanımlar da makyaj ile beraber artık standart olarak sunuluyor.

Kaputunun altında 1.2 ve 1.4 litrelik mevcut motorları muhafaza edilen otomobil, yeni bir motor seçeneği ile zenginleştirilmiş. 118 beygir güç üreten 1.0 litrelik turbo motor, makyaj operasyonu ile beraber kullanıcılara sunuluyor. Aktarma tarafında 5-6 ileri manuel ile 7 ileri çift kavrama şanzımanın yer alacağı araç, birkaç hafta içerisinde Avrupa’da satışa sunulacak.

1 arasında 12













Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım