Makyajlı Opel Astra yeni yüzüyle görüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere'de Vauxhall amblemiyle satılan Opel Astra, Avrupa'da ve Türkiye'de oldukça popüler bir model. Avrupa'da 482 bin ile 2017'yi lider kapatan Volkswagen Golf'ün ardında 3. sırada yer alan Astra, yakın zamanda makyajlanmaya hazırlanıyor.

Sahte paneller ile ön tasarımını gizleyen bir makyajlı Astra prototipi, casuslarımıza yakalandı. Görsel değişimlerin çoğunluğu bu bölümde olacak. Muhtemelen daha belirgin bir ön ızgara ve yeni tampon tasarımı bizleri bekliyor. İlginç şekilde prototipin arka kısmına herhangi bir kamuflaj uygulanmamış. Bu aracın ilk prototiplerden olduğunu göz önüne alırsak, arka tasarımın önümüzdeki aylarda yenileneceğini varsayabiliriz.

opel-astra-facelift-spy-photo.jpg

opel-astra-facelift-spy-photo.jpg

Opel'in artık PSA Grubu çatısı altında olması, motor yelpazesinde de büyük değişimlerin geleceğinin habercisi. Fransız otomotiv devinin turbo beslemeli dizel ve benzinli motorlarını kullanması beklenen makyajlı Astra, kendi üniteleriyle de yola devam edebilir. Belki de PSA, Astra'nın kaputu altında yeni jenerasyon ile müdahale etmeyi planlıyordur. Bekleyip göreceğiz.

Opel'in çeşitli mekanik güncellemeler içeren GSi paketini Insignia ve Corsa'dan sonra Astra'ya da uygulaması bekleniyor. Şu anda Türkiye'deki en güçlü Astra, 200 bg gücündeki 1.6 turbo benzinli seçenek. Bu motorun 230 bg güç üreten türevini ve/veya 210 bg'lik 2.0 turbo dizel üniteyi GSi'ın kaputu altında görebiliriz.

Fotoğraflar: CarPix

Makyajlı Opel Astra casus fotoğraflar

8 fotoğraflar

https://tr.motor1.com/news/238169/opel-astra-casus-foto/
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,809
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
neyse ki arkadaki logoyu kapatmışlar yoksa opel olduğu anlaşılırdı :p

büyük ihtimalle aynı platformda ufacık değişiklikler olacak ancak önemli değişiklik underbody'de motor şanzıman olarak değişecek. psa üniteleri yer alacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım