Maliye Bakanı Naci Ağbal Hastaneye Kaldırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliye Bakanı Naci Ağbal idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle bir süre önce geldigi özel bir hastanede tedavi altına alındı.

KONTROLLERİN ARDINDAN TABURCU EDİLECEK

Ağbal'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yarın yapılacak son kontrollerin ardından, doktorunun uygun görmesi halinde taburcu edilebileceği öğrenildi.

kaynak: https://www.haberler.com/bakan-agbal-hastanede-tedavi-goruyor-10086204-haberi/

:D nasıl beddua ettiysek artık :D
neyse allah şifalar versin, kimsenin kötülüğünü düşünmek bize yakışmaz :)

Tabi allah sifa versin ama kac milyon kisinin vebali boynunda olan birinin kaderi nasil olur bilemiyorum.
Boşver abi 5 liradan mazot aldım bugün evet sövdüm ama içim rahat babamın annemin alın teriyle aldım onlar bana verirken ananın ak sütü gibi helal olsun diyerek veriyolar ama ben vergili mazot değil de %40 mazotlu litreyle vergi alıyorum haram ediyorum.
Bu arada yakıt kapağına vergi yazdırcam vergisi yakıttan çok "abi ultraforce vergi koy"

İdrak yoludur o.

Vatandaşa gelince yüzde 7 olan enflasyona bakmaksızın, yasa-kanun dinlemeden birde üstüne üstlük "bana bile fazla geliyor" bu vergiler dedikten 2 ay sonra yüzde 40 MTV, yüzde 50 iletişim, yüzde 3 gelir vergisi arttırmanın başka açıklaması olamaz.

İdraktır idrak.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi allah sifa versin ama kac milyon kisinin vebali boynunda olan birinin kaderi nasil olur bilemiyorum.
Yav siz cidden ciddi ciddi bu adamın %40'ı söylediğini mi düşünüyorsunuz? Hangi bakan düşünerek hareket ediyor ki? Hepsi emir kulu.

Kaç milyon kişinin vebalinin boynunda olduğu bir kişi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...