KAPALI Marş basmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szgingrbz

Senkromeççi
17 Ağu 2018
4
1
95
Babam arabayı emanet edip yurt dışına gitti. Araba en son salı günü çalıştı. Bugün çalıştırmayı denediğimde marş basmıyor "tık-tık" ses geliyor. Marş basmadan önce teyp açılıyor, göstergeler çalışıyor. Bundan 1 ay önce de aküsü bitmişti başka bir arabadan akü takviyesi ile çalıştırmıştık. Videonun sonunda da egzoz emisyon arızalı hatası verdi. Onunla alakası var mıdır? Yoksa akü artık ömrünü mü bitirmiştir?
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
video gözükmüyor ama akü bitmiş gibi. Araba başka türlü bu mevsimde 1 hafta yatmakla çalışmamazlık yapmaz. Aracın marka modelini bilmiyorum ama yeni nesil araçlarda zayıf aküyle her şey arıza verebilir.
 

Oronra

Asfalt Kurutucu
24 May 2019
169
78
510
44
Marka
Honda
O tik tik sesi mars basamadigi icin cikiyor genelde. Aku ilk ateslemeyi yapamiyor. Takviye ile deneyin calismazsa diger secenekleri dusunuruz.

Mars basmadan once elektrikten beslenen, teyp far klima gibi herseyi kapatin.
 

ilker27

Profesör
9 Mar 2017
118
117
1,185
Sorununuz yüzde 90 aküden bendede. Arabanın teybi filan çalılıyordu marş basmıyordu aküden kaynaklı çıkmıştı. Size tavsiyem marşı kapatıp kapatıp tekrardan basarsanız akünüz tamamen bitmediğinden dolayı bazenleri ateşleme yapabiliyor araba onu deneyin derim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım