Selamun aleyküm mazda 3 bk kasa için orjinal yuvalarına oturacak ekranlı multimedia arıyorum bildiğiniz kaliteli uygun varsa yönlendirirseniz sevinirim
Veya başka modelde kullanıp memnun kalan varsa markasını öğrenirsem onlarada bakabilirim
Teşekkürler fikirlerinizi dikkate alıcamİyisini arıyorsanız, aracınıza uygun double din çerçeve bulmanız koşuluyla şöyle bir örnek cihaz bırakabilirim: https://www.alpine.com.tr/p/Products/SingleView/ilx-w650bt
Daha ekonomik seçenek olarak yine double din çerçeveyi bulmanız koşuluyla şöyle bir şey önerebilirim. Bunu ben de kullanıyorum: https://pioneer-car.eu/tr/tr/sph-da360dab/sph-da360dab
Eğer kalite arıyorsanız; aracınızla çerçeve, direksiyon kumanda arayüzü vb. aksesuarlar gerektirmeden bire bir uyumlu android cihazların istisnasız hepsinden uzak durun.
emr garage gibi sitelerde mazda 3 ler için 4 gb ram li vs özelliklerde android multimedialar var özellikleri vs hoş önermeme sebebiniz nedirİyisini arıyorsanız, aracınıza uygun double din çerçeve bulmanız koşuluyla şöyle bir örnek cihaz bırakabilirim: https://www.alpine.com.tr/p/Products/SingleView/ilx-w650bt
Daha ekonomik seçenek olarak yine double din çerçeveyi bulmanız koşuluyla şöyle bir şey önerebilirim. Bunu ben de kullanıyorum: https://pioneer-car.eu/tr/tr/sph-da360dab/sph-da360dab
Eğer kalite arıyorsanız; aracınızla çerçeve, direksiyon kumanda arayüzü vb. aksesuarlar gerektirmeden bire bir uyumlu android cihazların istisnasız hepsinden uzak durun.
%90'ı malzeme olarak vasat kaliteyle üretiliyor ve yazın güneş kaynaklı kışınsa kalorifer kaynaklı maruz kaldığı ısıyla başa çıkamıyor. Ek olarak herkes ram ve depolamasına odaklanıyor, çok titiz müşteri android versiyonuna bakıyor, fakat istisnasız hepsinin işlemcisi berbat. "alo desek yeter" sınıfı telefonların işlemcilerini kullanıyorlar bu cihazların çoğunda. Ek olarak hiçbirinin mikrofonu sağlıklı çalışmıyor. İlk anda sağlıklı gürültü engelleyici destekler olmadan sessizlik içerisinde idareten çalışıyorsa da 1 ay içerisinde filan iş görmez hale geliyor. Muhtemelen yine malzeme kalitesiyle alakalı. Arada bir kafayı yiyor, donuyor; eski nesil android telefonlar gibi restart etmek zorunda bırakıyor.emr garage gibi sitelerde mazda 3 ler için 4 gb ram li vs özelliklerde android multimedialar var özellikleri vs hoş önermeme sebebiniz nedir
Anladım pioneer lerinde fiyatu tuzlu ancak kaliteli dediğini gibi ilerde baş ağrıtmaz fikirleriniz için teşekkürler artık pioneer teyplere bakmaya başlıycam%90'ı malzeme olarak vasat kaliteyle üretiliyor ve yazın güneş kaynaklı kışınsa kalorifer kaynaklı maruz kaldığı ısıyla başa çıkamıyor. Ek olarak herkes ram ve depolamasına odaklanıyor, çok titiz müşteri android versiyonuna bakıyor, fakat istisnasız hepsinin işlemcisi berbat. "alo desek yeter" sınıfı telefonların işlemcilerini kullanıyorlar bu cihazların çoğunda. Ek olarak hiçbirinin mikrofonu sağlıklı çalışmıyor. İlk anda sağlıklı gürültü engelleyici destekler olmadan sessizlik içerisinde idareten çalışıyorsa da 1 ay içerisinde filan iş görmez hale geliyor. Muhtemelen yine malzeme kalitesiyle alakalı. Arada bir kafayı yiyor, donuyor; eski nesil android telefonlar gibi restart etmek zorunda bırakıyor.
Bu yazdıklarımın tümünü toparladığımızda, bu multimedyaları özetle "dandik ürünler" olarak nitelendirebiliyoruz.
Edit: Yukarıdaki mesajımda kendi kullandığım Pioneer teybi ele alırsak;
Ekranı bahsettiğim android multimedyalara göre çok küçük boyutlu ve düşük çözünürlüklü kalıyor.
Ara yüz çok hızlı değil, uçup kaçmıyor dokunur dokunmaz ışık hızında menü geçişi yapmıyor. Hatta bazen küçük takılmalar bile yapabiliyor.
Android tablet gibi uygulama yükleme filan olmuyor. CarPlay/androidAuto ne sunuyorsa, hangi uygulamaya izin veriyorsa onları kullanabiliyorsunuz.
Ama;
Ses kalitesi Pioneer standartlarında, bayağı bayağı iyi. Radyo performansı da aynı şekilde.
Fanus gibi arabanın içinde sıcaktan kaynaklı bir sapıtma hiç yaşamadı.
Yaklaşık 20.000 km'dir kullanıyorum, yanlış hatırlamıyorsam 1 kez kendini resetletti.
Mikrofon performansı gayet iyi. Panelvandan hallice yalıtıma sahip arabamda büyük bir gürültü engelleme başarısı sergileyerek, hafif uzaktan da olsa sesimi yalıtarak alabiliyor. İş amaçlı telefon görüşmelerim hiç aksamıyor.
AndroidAuto ve CarPlay lisanslı olduğu için, ek bir uygulama vs. yüklemeye gerek kalmadan direkt olarak kullanabiliyorsunuz.
Bu arada marka olarak Pioneer 'a kilitli kalmayın. Sony'nin mikrofonunun Pioneer'dan daha iyi olduğunu duymuştum. Sesi zaten kötü degil. CarPlay in kablosuz olması şart değilse LG, Grundig gibi seçenekler de var.Anladım pioneer lerinde fiyatu tuzlu ancak kaliteli dediğini gibi ilerde baş ağrıtmaz fikirleriniz için teşekkürler artık pioneer teyplere bakmaya başlıycam
Lg nin ekranlarını gördüm onlar bi nebze daha uygun yalnız fanlı modelleri az onların fansız multimedya almam diye düşünüyorum teşekkürlerBu arada marka olarak Pioneer 'a kilitli kalmayın. Sony'nin mikrofonunun Pioneer'dan daha iyi olduğunu duymuştum. Sesi zaten kötü degil. CarPlay in kablosuz olması şart değilse LG, Grundig gibi seçenekler de var.