Ustasini bulmak gerekmiyor subap degisimi veya yarim motor istiyor mazda da. Bu durumdan kesinlikle kacilamaz ama genelde yapilan kar sebebi ile goz ardi ediliyor problemler.
Ben yetkili servis diye dusundum. Malum bende mazda varken parca sikintisi cekiyordum. Maliyeti yuksek servislerinin tek tuk oldugu icin. Sanayi yolu gozukur. O zamanda 323 bi nebze kurtarir ama yinede civic vb den pahaliya gelir mutlaka . O yuzden alirken piyasasi bi nebze uygundurO kadarda göz korkutucu maliyetleri olmayan işlemler fakat bunlar günümüz araçlarıyla kıyaslanırsa ekleyeyim dedim kaptan![]()
Mazdalar ozellikle 323 ler guzel arabalardir. Temizleri bulunur. Az ariza verir. Apaci eline dusenleri az sayidadir. Kisacasi tavsiye ederim ama lpg isin icine girince bi corolla gibi uyumlu degillerdir. Ama buna ragmen coguna lpg takilir amorti konusu oldugu icin. Eger sanayi olaylarindan cok uzak degilseniz alinabilir. Ama kesinlikle civic gibi bakkaldan parca bulmayi beklemeyin.Çok kararsız kaldım 6 aydır piyasayı yokluyorum. Hala karar veremedim.![]()