Merhaba,
2006 model Renault Megane 2 1.6 16v manual vites techno plus paket aracım var.
5.vitesde 3bin devirde 82 yapıyor.
5.vitesde 3.800 devirde 100 yapiyor burda bir anormallik var gibi geldi bana.
Baski balata aldığımda yeni değişmişti. MAIS marka takılmış.Diger viteslerde sıkıntı yok.
Ben aracı aldıktan sonra yağlı kasnak ve elektrovanayı Mais olarak değiştirdim.
Boğaz kelebeği ile beyin arasındaki elektrik tesisatı değişti. (Enjeksiyonu kontrol edin hatası nedeni ile değişti.).
Şanzıman üzerinden yazan kodu kontrol ettirdim ve şanzıman orjinal dendi. (Şanzıman kodunun olduğu resim ektedir.).
Aracim kesiciyede girmiyor, 7bin devir ceviriyo cok rahat.
1.vites 7bin devirde 50
2.vites 7bin devirde 90
3.vites 7bin devirde 130
4.vites 7bin devirde 170
5.vites 7bin devirde 190 yapiyor.
4.vitesde 7bin devirdeyken 5.vitese attığımda 5 bindevre düşmesi lazım, ama benim araç 6bin devre düşüyor.
5.vites 3bin devirdede 100-110 yapması lazımken 82km/h yapıyor.
Aracımın 5.vitesinde sıkıntı var gibi geldi bana. 5.vitesde 20km/h geriden geliyor aracım bunun sorunu ne olabilir, çözebilecek kimse var mı Ankara'da.
2006 model Renault Megane 2 1.6 16v manual vites techno plus paket aracım var.
5.vitesde 3bin devirde 82 yapıyor.
5.vitesde 3.800 devirde 100 yapiyor burda bir anormallik var gibi geldi bana.
Baski balata aldığımda yeni değişmişti. MAIS marka takılmış.Diger viteslerde sıkıntı yok.
Ben aracı aldıktan sonra yağlı kasnak ve elektrovanayı Mais olarak değiştirdim.
Boğaz kelebeği ile beyin arasındaki elektrik tesisatı değişti. (Enjeksiyonu kontrol edin hatası nedeni ile değişti.).
Şanzıman üzerinden yazan kodu kontrol ettirdim ve şanzıman orjinal dendi. (Şanzıman kodunun olduğu resim ektedir.).
Aracim kesiciyede girmiyor, 7bin devir ceviriyo cok rahat.
1.vites 7bin devirde 50
2.vites 7bin devirde 90
3.vites 7bin devirde 130
4.vites 7bin devirde 170
5.vites 7bin devirde 190 yapiyor.
4.vitesde 7bin devirdeyken 5.vitese attığımda 5 bindevre düşmesi lazım, ama benim araç 6bin devre düşüyor.
5.vites 3bin devirdede 100-110 yapması lazımken 82km/h yapıyor.
Aracımın 5.vitesinde sıkıntı var gibi geldi bana. 5.vitesde 20km/h geriden geliyor aracım bunun sorunu ne olabilir, çözebilecek kimse var mı Ankara'da.