Megane Coupe Stop Modifiyesi Çalışmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,496
1
4,808
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Elimde 1 takım stop lambası vardı. Eski püskü bişey olduğundan para etmeyeceğini düşünerek değerlendireyim dedim. Coupe camiasında meşhur olan ve arabaya bambaşka bir görünüm kazandıran led halka olayını bende gerçekleştirdim. Biraz sıcak silikon şerit led kalem havya ve bir miktar lehim teli gerekli. Yapım aşaması zaten fotolarda belli. Atla deve ustalığa gerek yok. Biraz zaman alıyor silikonun kuruması o sebeple sıkıcı gelebilir. Hazır led döşeme işi aradan çıkmışken mat siyah olan kenar kısımlarıda boyatayım dedim. Zımpara yada astar kullanmadan direk dayadım boyayı :D İyice kurusun arabaya montajını yapacağım. Ledleri döşemeden evvela bazı çıkıntılar var onların traşlanması gerekiyor. fotoğraflarda zaten belli.
Bu arada farkında olmadan dyno ölçümlerimle oğlumun araba karyolasına yapıştırdığım reno logosuda araya karışıvermiş :D Vanalı egzozlar kapalıyken aracı ne kadar sıkıyor görün. Yalnız torkum 300 nm çıkmış otonubil ekspertiz noktalarına giderken bidaha düşünün :D








 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım