Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası, bir süredir arkası arkası yapılan zamların ardından, fiyatların tekrar uygun seviyelere dönüp dönmeyeceği konusunda açıklamalar yaptı.
Küresel anlamda yaşanan siyasi problemler ve ardından ortaya çıkan koronavirüs salgını petrol sektörünü kötü etkiledi. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda yaşanan brent petrol fiyatlarının düşüş etkisi ülkemizde de hissedilmişti. Uzun yıllardır 5 liranın altına inmeyen pompa fiyatları sürücüleri oldukça mutlu etmişti. Ancak salgının etkisi kaybetmesi ile petrole talep tekrar artıyor. Bu da fiyatları yukarı çekiyor. Türkiye’de üst üste yapılan zamların ardından sürücüler akaryakıt fiyatların indirimli haline dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.
Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Samsun Şube Başkanı Zafer Güler; “Akaryakıt konusunda ülkemizde yüzde 50-60’a varan vergiler var...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım