76 bin km dir aracım 2013 BMW 118i 170hp mplus .
Soracağınız tüm sorular için hazırım ..
Soracağınız tüm sorular için hazırım ..
İyiki m135i yapıştırmamışım118i değil 120i yaw bu, ben de iyi biliyorum demekki millet bana da sorabilirsiniz.
Kaliteli zemin denk gelirse evetYanliyormusunuz ? Bmw oldugu icin istemsiz sordum da.
Tesekkurler hocam arkadasim temiz bmw bakiyordu da 2. El , neden almamasi gerektigini anlatamiyordum.Kaliteli zemin denk gelirse evet
Bu tozlu araç gitmez sizin arkadaşınıza temiz arıyormuş çünkü. Hem sunroof da yok full+full+full değil galiba bu araç.Tesekkurler hocam arkadasim temiz bmw bakiyordu da 2. El , neden almamasi gerektigini anlatamiyordum.
1. Tahrik arızası 52 bin de oldu . Buji bobin değişti (Borusan)Şanzıman yağ soğutucunuz patladı mı? Garip tahrik hataları aldınız mı?
Sen bu işi biliyorsun, şimdi kalmadı senin gibi arkadaşlarTesekkurler hocam arkadasim temiz bmw bakiyordu da 2. El , neden almamasi gerektigini anlatamiyordum.
Teşekkürler bilgilendirmeler için.1. Tahrik arızası 52 bin de oldu . Buji bobin değişti (Borusan)
2. Tahrik arızası 63 binde radyatör ile turbo ilişkili hortumlarda oluşan kaçaklardan dolayı yeteri kadar soğumayan turbo arıza yaptı . Wastegate , hava emiş hortumu , manifold müşürü vs değişti (Borusan)