AÇIK Mercedes Benz W204 C200 Cdi Aracım İnanılmaz Fazla Yakıyor.

Awacs

Sinan
Asfalt Kurutucu
23 Kas 2020
157
1
121
635
27
Sivas
Marka
Ford
Selam arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce 222.000 kilometrede servis bakımlı bir mercedes aldık. Çok çok sakin kullanımda bile 12`nin altına inemiyorum. Aracın öyle bir performansı olsa sorun yok da cidden hem gitmiyor hem de aşırı fazla yakıyor. 13-14 litreleri görmek için gaza biraz dokunmanız bile yetiyor desem sanırım yanlış olmaz. Daha önce w204 kasanın dizel modellerini kullanan arkadaşlar var mı? Varsa eğer yakıt durumlarını paylaşabilirlerse çok memnun olurum.
Açıkçası tam depo ile 450-480 kilometre ancak gidebiliyorum, yardım eden arkadaşlar olursa gerçekten beni çok mutlu eder.
 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,384
2
3,008
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Açıkçası pek dikiş tutacak gibi durmuyor hocam, dışı çok güzel ama içerisi leş gibi kullanılmış orası kesin. Prosedürleri tam olarak bilmesem de fransa´da bu tarz adalet içerikli konularda ciddi çok çaba sarfetmek gerekiyor hakkını alabilmek için. Benim diğer araca çarpıp kaçmışlardı büyük bir marketin parkında, dükkan sahibi tanıdık olduğu için kameralara bakıp bakamayacağımızı sordum ve o da ´ parklardan görüntü alma iznimiz yok, uzun zaman önce sıfır kilometre araç aldım ve onun da başına sizinkinin benzeri bir olay geldi ` dedi. Ve dahası olay yerinden görüntü almak adına yapabilecek bir şeyim kalmayınca polise gittim. Onlar da pek umursamadılar, yani söyleyebileceğim tek şey ´kişisel görüşüm olan` fransa`nın adalet konusunda ikinci sınıf bir ülke olduğudur. Bu arada 10 bin rakam olarak çok küçük gibi dursa da avrupalılar için çok ciddi anlamda büyük bir para, şirketlerle baş edebilmek çok zor cidden. Bence ülke farketmeksizin adalet kavramı cebinizdeki parayla doğru orantılı bir şekilde işliyor. Her neyse, mercedes biraz daha sorun çıkarırsa cidden yolcu gibi duruyor. :)

Avrupa ciddi anlamda zenginin “daha eşit daha adil olduğu” bir yer. Kamusal alanda görüntü alınmaması aslında kötü değil çünkü insanları istedikleri gibi gözetleyemiyorlar. Ancak bu sizde olduğu gibi sorunlara da yol açabiliyor tabii. Burada sıkıntı polise gittiğinde yardımcı olan bir mekanizmanın olmaması. Memur her yerde memur yani. Yalandan zabıt tutup başından savıyorlar bu gibi olaylarda. Yine devletten hukuk desteğinin yeterli oranda gelmeyip hakkını aramanın normal vatandaş için çok pahalı olması da büyük sorun. Bana kalırsa bu durumda çok uzatmadan yolcu edin gitsin arabayı. Bir de yine hukuk sigortası kesinlikle tavsiyem olur. Çok caydırıcı oluyor. Başka türlü baş edilmez bunlarla cidden 😀 Öyle durumlar var ki kimin suçlu olduğunun %100 belli olmadığı kazalarda sigortalar suçu karşı tarafa yıkmaya çalışıyor. Adam gelip sana çarpıyor ek sigortası varsa sana geçiriyorlar ve senin kasko deliniyor. Bunun için bile poliçeye aylık 2-3 Euro ekstraya araç sorunları için ekleme yapıyorlar. Kısacası gücü gücü yetene maalesef.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım