Merhabalar , Otopark Ailesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben marealarda 2.0 motor olduğunu bile bilmiyordum üstelik 20v, çok iyiymiş hurdaya pek benzemiyor :))

Hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum.

https://www.otopark.com/forum/forums/garaj.4/
Garaj Başlığı altında aracınızı tanıtabilir, fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlara önerilerde bulunabilirsiniz.

Çalışan yürüyen hiçbir otomobil hurda değildir, hele ki 2.0 litre motoru olan bir italyan hiç değildir. Kazasız belasız kullanın inşallah, hoşgeldiniz.

İlk forumda yazıştığım için bu sistemi bilmiyorum kusuruma bakmayın :) artı birde VIS li diye geçiyor bunlar 4.700 den sonra seside değişik bir şey oluyor :D bir gün gelirseniz mutlaka beraber test ederiz :)

Hoşgeldiniz.
Aracınıza "hurda" kelimesini hiç yakıştırmadım.
Zira o 5 silindir zırıltısını çok iyi biliyorum.
Şu sözde hurdanın varsa bi videosunu at da kulaklarımız bayram etsin :D

Vay be, sahibindene baktım da baya baya 2.0ı piyasada çokmuş benim bilgisizliğim olmuş bi şey daha öğrenmiş oldum. Kazasız belasız sürüşler diliyorum Allah daha iyilerini nasip etsin

Son düzenleme:
Gazi Üniversite'si Tarih Öğretmenliği bölümü biraz atanması zor ama nasip kısmet ekmeğimiz nerede olursa oraya yöneliriz :) Çok teşekkür ederim :)

ama gidebileceğiniz en güzel üniversitelerden birindesiniz, umarım hayırlısı olur başarılar şimdiden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...