V vestelink Zafer Ayyürek Takipçi 4 33 5 Nis 2021 #1 Merhabalar ben zafer, memurum. ilk arabımı alacam ve arabalar hakkında da bilgi sahibi olabilmek adına foruma katıldım. herkese selamlar Tepkiler: Alper45, yunuscelik29, Bedirhan ve 4 diğerleri
Merhabalar ben zafer, memurum. ilk arabımı alacam ve arabalar hakkında da bilgi sahibi olabilmek adına foruma katıldım. herkese selamlar
H HaniBanaDemiş Rıfat Profesör 500 40 Marka Volvo 6 Nis 2021 #2 Hoş geldiniz Zafer Bey. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız Tepkiler: vestelink
kalender195 Mehmet Emin Kalender Panpa 1,071 Marka BMW 6 Nis 2021 #3 Merhabalar, foruma hoşgeldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Tepkiler: vestelink
V vestelink Zafer Ayyürek Takipçi 4 33 7 Nis 2021 #4 HaniBanaDemiş' Alıntı: Hoş geldiniz Zafer Bey. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız Genişletmek için tıkla ... kalender195' Alıntı: Merhabalar, foruma hoşgeldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim, hoş bulduk.
HaniBanaDemiş' Alıntı: Hoş geldiniz Zafer Bey. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız Genişletmek için tıkla ... kalender195' Alıntı: Merhabalar, foruma hoşgeldiniz. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim, hoş bulduk.
B blackbirdy Kenan Takipçi 2 76 10 Nis 2021 #5 Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Adım Kenan, İstanbul'da yaşıyorum. Tepkiler: babayimben