Merhabalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedirhan51

Bedirhan ÖZDEMİR
Profesör
69
23
Marka
Fiat
Merhaba abilerim, ablalarım,
Muğla Milas'dan selamlar. 17 yaşında öğrenciyim, ailemizde 1999 polo aracı bulunmakta ve 8 yıldır sahibiyiz. Lise son sınıf dil bölümü öğrencisiyim sınava hazırlanmaktayım bu aşamada da tutkum olan otomobilleri olabildiğince takip etmeye çalışıyorum. Genel yaş kitlemin aksine F30'um olsun yanlayayim kafasının dışında guzel yol tutan zevk veren arabalara düşkünüm ve inşallah bütçe bulduğum zaman Alfa Romeo 147 ile hayallerime yaklaşmak istiyorum.
Otomobil kullanmayı öğrendiğim ve aktif otomobilimiz ektedir.
Teşekkürler, iyi günler.
6870c8d8f1f44a7e8b2919b22972d6fe.jpg

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoşgeldin kardeşim. Sınavında başarılar.. İçkin sigaran yoksa istediğin araçların hepsi sana çok yakın ;)

Merhaba abilerim, ablalarım,
Muğla Milas'dan selamlar. 17 yaşında öğrenciyim, ailemizde 1999 polo aracı bulunmakta ve 8 yıldır sahibiyiz. Lise son sınıf dil bölümü öğrencisiyim sınava hazırlanmaktayım bu aşamada da tutkum olan otomobilleri olabildiğince takip etmeye çalışıyorum. Genel yaş kitlemin aksine F30'um olsun yanlayayim kafasının dışında guzel yol tutan zevk veren arabalara düşkünüm ve inşallah bütçe bulduğum zaman Alfa Romeo 147 ile hayallerime yaklaşmak istiyorum.
Otomobil kullanmayı öğrendiğim ve aktif otomobilimiz ektedir.
Teşekkürler, iyi günler.
6870c8d8f1f44a7e8b2919b22972d6fe.jpg

Hoşgeldin ! Hayallerin yakın yolun açık olsun ;)

Merhaba hoşgeldin :)

İçkim sigaram yok istediğim arabalar bana çok uzak :D

Taş gibi passat ınız var ya daha ne olsun? :) bu hayatta hayatı boyunca çalışsa da 1 araba sahibi olamayacak insanlar da var, fabrikayı arayıp da kendine özel sipariş araç üretilmesi için sipariş veren de :) boş verin sahip olduklarımız bizler için en iyisi... Kazasız belasız kullanın..

Taş gibi passat ınız var ya daha ne olsun? :) bu hayatta hayatı boyunca çalışsa da 1 araba sahibi olamayacak insanlar da var, fabrikayı arayıp da kendine özel sipariş araç üretilmesi için sipariş veren de :) boş verin sahip olduklarımız bizler için en iyisi... Kazasız belasız kullanın..
Benim değil o araba :D aynı evde yaşıyo olsak yine bizim derim de abimin arabası :D

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

usta birliğimi ımsık askeri havalimanında yapmıştım.. çok güzel yerler ve orda yaşadığınız için şanslısın bence.. hayal ettiğin otomobiller sürekli değişecek benden söylemesi :) hoşgeldin derslerde başarılar.

usta birliğimi ımsık askeri havalimanında yapmıştım.. çok güzel yerler ve orda yaşadığınız için şanslısın bence.. hayal ettiğin otomobiller sürekli değişecek benden söylemesi :) hoşgeldin derslerde başarılar.
Teşekkür ederim, evet buralar çok güzel ancak istanbul sevgisi daha ağır basıyor [emoji3526]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...