KAPALI Mini Cooper S Alınır mi?

Erdem Kececi

Senkromeççi
27 Haz 2019
12
0
60
23
Hepinize merhaba.Arac almayi dusunuyorum ve mini cooper s ler cok hosuma gitti.Ancak biraz sorunlu oldugu soyleniyor.Aranizda kullanan var mi ya da dedigim kadar problemli mi?Teşekkürler.
 

tequila

Profesör
12 Kas 2017
1,452
841
1,920
18 yaşındasın alınmaz bence patlama olasılığın yüksek önce tecrübeni arttırabileceğin bir araçla başlasan iyi edersin bence
mini de trim sesi kesilmiyor bildiğim kadarıyla ve aşırı sert gokart gibi aslında yol tutuş için avantaj ama rahatsızlık verir bazen ve parçası çok pahalı
 
  • Beğeni
Tepkiler: sputnik

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Dolaylı yoldan şöyle bir bilgim ve buna göre de bir yorumum var.

Arkadaşım Countryman 1.6 kullanıcısı herhangi bir sorun yaşamadı kullandığı süreçte. Countryman 1.6s'i olan tanıdığı var, konuştuğumuz zamanda arkadaşın söylediği sorun açan araçlar değiller.

"Cooper S ile ne alâkası var?" derseniz, Cooper S ile Countryman 1.6 s'de bildiğim kadarıyla aynı 184bg lik motor bulunuyor.
Cooper S lerde sorun yaşanma nedeni bilinçsiz ve/veya hor kullanan kitle olabilir.

Cooper S kitlesi ile Countryman 1.6s kitlesi aynı değildir tabii, ikinci elde tercih yaparken ince elemek gerekir diye düşünüyorum.


Düzenleme: Ben yorum yaparken yeni mesaj gelmiş, @tequila'nın dediklerine katılıyorum. Bu aracı hatta markayı tercih edenler konfor arıyorsa hata yapar. Ayrıca servis ve parça fiyatları yüksek.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: tequila

hondapower

Profesör
3 Şub 2017
735
1,058
2,270
İstanbul
Marka
Honda
kurum temizliği yapılması önemli üst kapak açılmışken zincirlerin değişmesi önemli. burası çokomelli; yüksek basınc pompası en son ne zaman değişmiş? devirdaim ve termostat herhangi bir revizyondan geçmiş mi? bu dediklerim yapıldıysa kronik sorun giderilmiş demektir gönül rahatlığıyla alınır. mini lerde donanımlar da önemlidir. ekran,bi xenon,tavan vs vs. bunlara da dikkat etmek gerekir.
 

Oronra

Asfalt Kurutucu
24 May 2019
169
78
510
44
Marka
Honda
Alinirmi alibmazmi bilemem, ihtiyaclariniza istinaden karari zaten verirsiniz. Burada tecrube eden arkadaslar tecrubelerini paylasir sonra top sizde.

Yolcu olarak binme sansim oldu, hayatimda bu kadar rahatsiz, konforsuz bir araca o zamana kadar binmemistim. Sahsi olarakta ic tasarimini hic begenmiyorum zaten.
Alcak olmasi sebebiyle inmesi binmeside bir o kadar konforsuz ve zordu.
 

zenesturhan

Profesör
7 Eyl 2016
180
246
1,185
Ankara
bence alınır. fiyatları bu kadar yükselmeden önce r56 jcw almak istiyordum araştırdım pek bir sorun göremedim. mini kullanıcılarına sordum jet01 plaka r56 gp2 si ve dev20 plaka gtx28 setaplı minileri olan bir abi manuel alma otomatik al motor kırma riskin olmaz dedi. bunu derken ne düşündü bilmiyorum :D ikaştan kekuti ve daoyen e sorduğumda tek dedikleri şey n14 motorlarında devirdaim ve termostat sorunu var alacaksan n18 al sorunsuz bin dediler.

bu arada konfor pek yok yakıt üzebilir kaputu buyuk olduğu için en ufak bir surtmede ufak çarpmada kaput boyanıyor yada değişiyor o yüzden kaputu boyalı kafadan girmişler buna deme. ben 40 yılda bir gazlıyorum basmadığımda az yaksın diyorsan r56 coopers fiyatına düşük kmli polo gtı yada 208 gtı almanı öneririm
 
  • Beğeni
Tepkiler: tequila

Erdem Kececi

Senkromeççi
27 Haz 2019
12
0
60
23
Forumlarda o kadar cok sikayet varki ben de karamsarlastim açıkçası.Ben zaten konfora cok merakli biri degilim surus keyfi asil olay benim icin.Dediklerinizi dikkate alacağım Teşekkürler.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım