KAPALI Mini Cooper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanDalli

Taklacı Güvercin
19 Mar 2017
8
0
285
İyi günler

sevgili otopark.com ailesi

ben 30bin 35 bin arası bi mini almayı düşünüyorum sanayideki tanıdık ustalara sorduğumda bakımın altından kalkamazsın bi yağ değişimi 1000 lira dedi bana. ne kadar doğrudur mini yi tercih edermisiniz yoksa o fiyat aralığında tercih ettiğiniz arabalar nelerdir.

şimdiden teşekkür ederim
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
İyi günler ben açıkcası Mini tercih etmezdim.Ama sizin için Mini'yi tercih edilebilir kılan şey nedir onu öğrenirsek belki faydalı bir araba tavsiye edebiliriz:).Mini kötü bir araba olduğumuz için değil ama Türkiye'de olduğumuz için Mini çok mantıklı bir seçenek olmayabilir.Sportiflik, ya da güzel görünüm gibi bir niyet aradığınızı farz ederek aklıma o fiyata orjinal temiz manuel bir 318İ-316İ compact BMW önerebilirim:).Tipi hoşuma gitmese de Sportiflik olayını kökünden halleder.;)Büyük ihtimalle Mini ile aynı motordur 1.6 olanı.o_O
 

FurkanDalli

Taklacı Güvercin
19 Mar 2017
8
0
285
Bu aralar o araca karşı bi içim ısındı desem yeridir bakımı biraz ağırmış araştırmama rağmen öneriniz için teşekkür ederim
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,533
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Öncelikle hoşgeldiniz hocam, mini cooper'ı tip karizma olarak beğenen biriyim, belirttiğiniz bütçeler ise ulaşılabilecek en ucuz ve en düşük model mini cooper bütçeleri. Haliyle hor kullanılmış taklalı zıplamalı vs mini cooperlara düşme ihtimaliniz yüksek. Kaldı ki zaten genel olarak bakım maliyeti yüksek araçlar. 2nci araba olarak falan alabilecek bütçelerdeyseniz ancak öyle önerebilirim :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: KeremDK ve Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım