Mk5 Toyota Supra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wctr

Profesör
135
Toyota, 2014'de Amerika'da bizlere Ft-01 adında sportcar konsepti verdi. Bu konsept tüm jdm fanlarının aklını oynatmasına neden oldu.
1446085100611.jpg

Daha sonra uzun süren sessizliğin ardından, yeni Toyota spor arabasının Bmw ile ortak bir çalışmanın ürünü olacağı, Bmw tarafının muhtemelen Z5 olarak adlandırılacağı ortaya çıktı.

Toyota'nın 3 Haziran 2016'da, Avrupa için patentlediği "Supra" ismi ile aracımızın adını muhtemelen kesinleştirmiş olduk.

Yakalanan casus fotoğraflar
toyota-supra-1-1.jpg

toyota-supra-15-1.jpg

Bugün gelen bir video ile aracımızın sesini de duymuş olduk.

-Yeni gelişme oldukça konu güncellenecektir.

Son düzenleme:
En üsteki konseptde supranın o eski havasını göremedim. Altaki casus fotorafda ise pek bişey benzetemedim. Eski supra güncelleştirilseydi bile yeterdi. Birde Celica var. Onuda güncelleştirse ne güzel olur.

Bende casus fotoğrafı pek birşeye benzetmedim ama konsept araç hoşuma gitti :)

İçi BMW nin çoğu modeli ile aynı görünüyor , göstergeler hoşuma gitti :)

Umarım yeni supra ile bmw z5 aynı karaktere sahip olmaz. Ve de inşallah supra da hybrid motor kullanilmaz

Lexus daki v6 olursa süper olur. Hybrid de başka model olarak çıkarsa olabilir.

Arkadaşlar hybrid olsa bile Ferrari'nin yaptığı gibi güç odaklı olur , yani zevksiz olmaz bence tam tersine daha da güçlü , zevkli olur ve belli olmaz belki de atmosferik olur (tahmin)

Ben Toyota nin hybrid inden pek ümitli değilim. Malum pruis gibi zevksiz bir modeli var. İnsan çekiniyor o yüzden hybrid Toyota dan

Ama Toyota spor arabalar konusunda petrolheadleri dinleyen bir firma . Çok uzak değil , gt86 ya bakın . Bence hybridi ona göre yapacak bir firma .

Test edilirken aynı malzemeyi kullanıyorlarmis hocam öyle okumuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...