M'oil hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaso

TORNACI
3,204
Marka
Ford
Merhaba arkadaşlar,
Bizim evin yanında M'oil akaryakıt istasyonu var mazotun litresi 4.20, benzin 4.80-4.90 ve boş pompa kalmıyor gidince cayır cayır dolduruyorlar. Mercedesinden BMWsine, Renaultundan Forduna her türlü araba giriyor ben de dayanamayıp girdim mazot aldım. Bir sorun yok menzil-performans PO, BP gibi firmalarla aynı bir fark yok. Resmen civardaki diğer Shell Opet gibi iş yerlerini iflasın eşiğine getirmiş durumda. M'oil kullananlar var mı ? Şahsen ben artık burdan yakıt almayı düşünüyorum. (Antalya-Merkez)

valla ilk defa duyduğum bi marka, google amcayasordum şubat ayında % 100ünü demirören almış

valla ilk defa duyduğum bi marka, google amcayasordum şubat ayında % 100ünü demirören almış
Ya bayadır görüyorum ben hidrolik sıvısından antifrizine her çeşit motor şanzıman gres yağı üreten bi firma. Hatta hidrolik sıvısıyla antifrizini kullandım ama mazotunu ilk defa alıyorum. Milangaz Lpgyi de bu firma satıyor eski arabama alırdım çok güzel lpgsi

Ya bayadır görüyorum ben hidrolik sıvısından antifrizine her çeşit motor şanzıman gres yağı üreten bi firma. Hatta hidrolik sıvısıyla antifrizini kullandım ama mazotunu ilk defa alıyorum. Milangaz Lpgyi de bu firma satıyor eski arabama alırdım çok güzel lpgsi

yok moil markasını biliyorumda benzin istasyonu olarak ilk defa biliyorum ben de aynen

Bir kaç yıl önce indirim var diye (%5 indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam) 1 defa defoyu doldurduk, araba gitmek istemedi o yakıtla. Gaza basıyorsun gitmiyor resmen. Belki istasyonun kötülüğüdür bilemem, sorun yaşamadıysanız bir şey diyemem ama bahsettiğim istasyondan gel bedava depoyu dolduralım deseler gitmem.

Bir kaç yıl önce indirim var diye (%5 indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam) 1 defa defoyu doldurduk, araba gitmek istemedi o yakıtla. Gaza basıyorsun gitmiyor resmen. Belki istasyonun kötülüğüdür bilemem, sorun yaşamadıysanız bir şey diyemem ama bahsettiğim istasyondan gel bedava depoyu dolduralım deseler gitmem.

şubat ayında demirörenin almasıyla birlikte bütün şubeler değişmiş, ürünler de değişmiştir illa ki

Kanka ben ordan gaz aldım pek memnun kalmadım ama harbiden her türlü araba ordan alıyor.

Bizim burada Aytemiz var. Euro dizeli 4.21'e satıyor. Normalde opet kullanıyorduk. Babam Aytemiz'den mazot alma dememe rağmen almış. 70'le çıktığım yokuştan 90'la çıkınca önceki mazota verdiğim paraya acıdım. Zaten mazotta sıkıntı olunca direkt kapatıyorlar istasyonu o yüzden cesaret edemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...