Evet arkadaşlar, güzel (en son, yeni veya duruşuna alınacak, Aston Martin kılıklı) kasa dan bahsediyorum.
Sanırım 2014 de çıktı Avrupa ve Türkiyede... ilk üretimi ise US de daha eski diye okudum yine bu forumda bir başka konuda.
Dün akşam birden hatırladım, Eylül ayında iş için Amerikada bulunuyorken arkadaşlar ile bir günlüğüne araçkiralayıp uzak bir yere gitmiştik günü birlik.. Arkadaşlar sıkı içici Avrupalı olduklarından aracı fedakarlık yapıp bütün gün ben kullanmıştım. Araç Ford Fusion du... yani Amerikadaki Mondeo... tabi motoru benzinli idi... 2.0, benzinli idi sanırım .. yaklaşık 600km yol yapmıştık ve sürüş olarak aklımdan kalan şey 1-Yorulmadığım, 2 - Yavaş kullandığım (gerçi orada sıkıysa hızlı kullan)ve aracın dingin yapısıydı, 3- arkada da arkadaşlar rahattı bende uzun boylu olmama rağmen önde kendimi sıkıştırmadan rahatça sürmüştüm arabayı..... maalesef o gün alıcı gözüyle incelemedim arabayı, hoş zaten oraya özgü üretilen araçlar Avrupa pazarından çok farklı olabiliyor.
@CenkGs yorumların için teşekkürler. Donanım konusunda benim şu anki bütçem zaten Style a yetiyor . o da zaten idaalı değil .. ancak ben zaten donanım olarak Golf Comfortline seviyesine indiğim için
önemli, baz olabilecek bir çok şey mevcut... yinede gidip alıcı gözüyle bakacağım. Duruşu güzel ya... yemişim Passatı ... ancak gerek And ın testinde, gerekse Fifth Gear testinde yol tutuşuyla ilgili hoş şeyler duymadım. And lastiğe bağlamış ama ben zaten sürekli gazlayan biri değilim ki güvenlik olarak taviz verileceğini, hele hele Ford da hiç sanmıyorum.
@berkay4408 Piyasaya çıkıp gerçekten Ford için "Bagaj kapağı ve tasarımcısı" arıyacağım. Focus da da çok kötüydü bu bağaj kapağı...neden böyle kullanışsız bilemiyorum... İçi konusunda da haklısın .. kullanışsız ve çok genişte değil ama yinede bir gidip bakacağım. ne kadar kötü diye. Dediğin gibi dizel + otomatik olursa tutuyor Türkiyede.. gerisi hikaye...
Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkürler..
Bu araç tamamen son anda çıktı önüme... tip olarak beğendiğim bir araç. iç tasarımıda güzel, banal veya çok alışıla gelmiş değil ... o yüzden manuel olsa bile değerlendiriyorum ... sol ayağım yorulacak olsa bile en azından otomatik vites bozuldu mu .. veya klasik otomatik ise, tüketimim arttı mı, araba iyiden iyiye gitmiyor gibi gibi dertler olmayacak .. hemde hem iç hem dışa olarak gerçekten beğendiğim bir araç kullanırım diye düşünüyorum.